طرز تهیه پودینگ قهوه به روش مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پودینگ قهوه
پودینگ قهوه یکی از انواع پودینگهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست میشود و به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانیها بسیار مناسب است، پودینگ قهوه بافتی نرم و سبک دارد و به روشهای مختلفی تهیه میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پودینگ قهوه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر | ۲ لیوان |
شکر | ۳/۱ لیوان |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذا خوری |
کره | ۱ قاشق غذا خوری |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل | ۴/۱ قاشق چای خوری |
قهوه اسپرسو یا هر نوع قهوه دیگر به دلخواه | به مقدار لازم |
طرز تهیه پودینگ قهوه
ترکیب شیر با نشاسته
ابتدا شیر را داخل یک ظرف بریزید و نشاسته ذرت رو به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بعد شکر را روی شیر بریزید و هم بزنید و سپس پودر کاکائو را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا پودر کاکائو در شیر گلوله نشود. بعد قهوه اسپرسو و یا هر قهوه دیگری به انتخاب و دلخواه خودتان را آماده کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط مواد غلیظ شوند و مقداری قوام پیدا کنند.
اضافه کرده کره و وانیل
وقتی که مخلوط به غلظت مناسب رسید در آخر کره و وانیل را به مواد اضافه کنید تا کره ذوب شود و عطر وانیل پخش شود و بعد ظرف مواد را از روی حرارت بردارید و سپس به دلخواه و سلیقه خودتان خامه را به مخلوط اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
قرار دادن در یخچال
اضافه کردن خامه اختیاری است و به ذائقه خودتان بستگی دارد، بعد از این که همه مواد خوب با هم ترکیب شدند و بافت مخلوط یکدست و صاف شد، مقداری از آن را داخل ظرفهای مناسب سرو بریزید و سطح آن را صاف کنید و در یخچال قرار دهید.
پودر کردن بیسکویت
اجازه دهید تا لایه پودینگ قهوه در یخچال سفت و منسجم شود و خودش را بگیرد، در این فاصله بیسکوئیتها را در میکسر یا مخلوط کن بریزید و کاملا پودر کنید، اگر میکسر در دسترس نبود میتوانید از گوشتکوب دستی برای پودر کردن آنها استفاده کنید.
لایه بندی کردن مواد
سپس یک لایه از بیسکوئیتهای پودر شده را روی پودینگها بریزید و سطح آنها را صاف و یکدست کنید و دوباره یک لایه پودینگ روی بیسکوئیتها بریزید و در یخچال قرار دهید تا لایه دوم پودینگ هم خودش را بگیرد و سفت و منسجم شود. بعد مقداری مغز گردو را خرد کنید به طوری که زیر دندان احساس شوند و روی لایه دوم پودینگ بریزید و پخش کنید تا کاملا سطح پودینگ را بپوشاند، به دلخواه و سلیقه خودتان میتوانید مغز گردوها را با میکسر کاملا پودر کنید و روی پودینگ بریزید.
تزیین و سرو پودینگ
دوباره روی گردوها یک لایه پودینگ بریزید و به همین شکل ادامه دهید تا ظرف پر شود، لایه آخر را پودینگ بریزید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد و طعم پودینگ به خورد بیسکوئیتها برود و خوشمزهتر شود. بعد از این مدت ظرف پودینگ قهوه را از یخچال بیرون بیاورید و روی آن مقداری خامه فرم گرفته بریزید و سپس با پودر کاکائو و پود پسته، پودر نارگیل و یا مغز گردو خرد شده و شکلات چیپسی و یا چند برش حلقهای موز و توت فرنگی تزئین کنید. در آخر پودینگ قهوه را به عنوان یک دسر شیک و خوش طعم و ساده همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.