طرز تهیه باقالی پلو با مرغ مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ

طرز تهیه باقالی پلو با شوید خشک و مرغ فوت و فن باقالی پلو با مرغ باقالی پلو با مرغ نواب ابراهیمی طرز تهیه باقالی پلو ساده ادویه مخصوص باقالی پلو با مرغ طرز تهیه باقالی پلو ساده دونفره فیلم باقالی پلو با مرغ باقالی پلو با مرغ زعفرانی

باقالی پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که طرفداران زیادی دارد و به روش‌های مختلف و با مواد اولیه متنوعی تهیه و درست می‌شود، این غذای شیک برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب است و از محبوبیت بالایی برخوردار است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه باقالی پلو با مرغ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج محلی۳ پیمانه
آب۲ و نیم پیمانه
باقالی تازه۱ پیمانه
سبزی پلویی تازه۲ مشت
سبزی پلویی خشک۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
روغن زیتون یا حیوانیبه مقدار لازم
سیر و پیاز خرد شده برای وسط پلو۲ قاشق غذا خوری
نمکبه مقدار لازم
پودر دارچینبه مقدار لازم
زعفران دم‌کرده غلیظبه مقدار لازم
مواد لازم برای مرغ
مرغ تکه شده ) ران یا سینه)۴ تکه
پیاز۲ عدد
هویج خرد شده۱ عدد
فلفل دلمه خرد شدهنصف یک عدد
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
برگ بو و چوب دارچینبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
ادویه ۷ قلم یا پودر کاریبه مقدار لازم
دنبه گوسفندی۱ تا ۲ تکه کوچک

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ

آماده‌سازی مواد

برای طرز تهیه باقالی پلو با مرغ به روش مجلسی ابتدا تکه‌های مرغ را داخل قابلمه بریزید، به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان می‌توانید از ران مرغ و یا سینه و یا ترکیبی از هر دو قسمت استفاده کنید، بعد پیازها را پوست بگیرید و بشورید و به چند قسمت برش دهید و روی مرغ‌ها در داخل قابلمه بریزید.

اضافه کردن سبزیجات و ادویه‌ها

سپس هویج را پوست بگیرید و بشورید و خرد کنید و در قابلمه بریزید، فلفل دلمه‌ای‌ را هم تمیز بشورید و خرد کنید و به مواد اضافه کنید، بعد مقداری نمک، برگ بو، چوب دارچین، ادویه ۷ قلم یا پودر کاری و زردچوبه و فلفل سیاه را روی مواد بریزید.

پخت مرغ و باقالی

بعد یک تکه دنبه و مقداری آب روی مرغ‌ها بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا مرغ‌ها به مدت ۱ تا ۲ ساعت خوب بپزند، در این فاصله مقداری باقالی را در یک ظرف جدا با مقداری آب روی حرارت متوسط قرار دهید.

آماده‌سازی سبزی پلویی

اجازه دهید تا باقالی‌ها خوب بپزند و نرم شوند، مقدار باقالی به ذائقه و سلیقه خودتان بستگی دارد، بعد مقداری سبزی پلویی تازه که شامل گشنیز، شوید و شنبلیله هست را تمیز کنید و بشورید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن‌ها برود و کاملا خشک شوند.‌

پخت برنج

سپس برنج را در یک قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و کمی هم نمک روی آن بریزید و بعد مقداری روغن زیتون به برنج اضافه کنید و سبزی پلویی تازه که شامل گشنیز و شوید و شنبلیله است را ریز خرد کنید و روی برنج بریزید و هم بزنید.

مخلوط کردن برنج و سبزیجات

بعد کمی سبزی پلویی خشک شده را که از قبل درست کرده‌اید و خشک کرده‌اید به برنج اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب برنج کشیده شود و سپس برنج را که کمی نرم شده است داخل یک ظرف بریزید.

ته دیگ و طبقه‌بندی مواد

بعد در یک قابلمه دیگر مقداری روغن بریزید و به دلخواه و سلیقه خودتان برای ته دیگ مقداری سیب زمینی حلقه شده یا چند برش نان کف قابلمه بچینید، بعد یک لایه برنج روی آن‌ها بریزید و سپس باقالی‌ها را خوب پخته‌اند آبکش کنید و روی برنج بریزید.

اضافه کردن پیاز و سیر

باقالی‌ها را روی برنج پخش کنید و دوباره یک لایه برنج بریزید و بعد به دلخواه خودتان مقداری پیاز و سیر خرد شده را به برنج اضافه کنید تا عطر و طعم برنج بهتر شود و دوباره روی آن‌ها برنج بریزید و با سلیقه خودتان کمی هم دارچین روی برنج بپاشید.

اضافه کردن زعفران و پخت برنج

بعد مقداری زعفران دم کرده غلیظ را روی برنج بریزید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا برنج به مدت ۱ ساعت خوب دم بکشد و بپزد، سپس مرغ‌ها را که خوب پختند از قابلمه دربیاورید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.

سرخ کردن مرغ

وقتی روغن داغ شد مرغ‌ها را در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند و بعد برنج را که خوب دم کشیده در یک ظرف مناسب بریزید و مرغ‌های سرخ شده را روی برنج بچینید یا این که در ظرف دیگری قرار دهید و با چند برگ نعناع تزئین کنید.

تزئین و سرو غذا

سپس آب مرغ را هم در یک ظرف مناسب دیگر بریزید و بعد باقالی پلو با مرغ را همراه با ته دیگ و سالاد و ترشی و زیتون پرورده و انواع دورچین و مخلفات به عنوان یک غذای شیک و مجلسی و خوش طعم برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 10 تیر 1402
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.