طرز تهیه شربت پینکی، نوشیدنی خاص و بسیار لاکچری!
طرز تهیه شربت پینکی
شربت پینکی یکی از انواع نوشیدنیهای خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست میشود و طرفداران زیادی دارد این شربت خوش طعم برای روزهای گرم بسیار مناسب است و همینطور برای پذیرایی و مهمانیها بسیار شیک و جذاب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شربت پینکی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
ریحان بنفش | دو مشت |
آب جوش | ۱ لیتر |
اب لیموی تازه | ۴ قاشق غذا خوری |
گلاب | ۱ قاشق غذا خوری |
هل | به مقدار لازم |
شکر یا عسل | ۱ پیمانه و به مقدار لازم |
طرز تهیه شربت پینکی
مرحله اول
ابتدا مقداری سبزی ریحان بنفش را تمیز بشورید و بعد از آن داخل یک ظرف یا فرنچ پرس بریزید و سپس مقداری آب جوش روی ریحانها بریزید و اجازه دهید تا کمی بماند و ریحانها نرم شوند و عطر و رنگ آنها در آب جوش آزاد و پخش شود.
مرحله دوم
بعد یک هل را سوراخ کنید و به مخلوط مواد اضافه کنید تا عطر هل آزاد شود و در مواد پخش شود به جای هل به شکل درسته میتوانید از پودر هل استفاده کنید و داخل مخلوط بریزید در این صورت عطر هل زودتر در آب جوش آزاد میشود.
مرحله سوم
سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری گلاب به ریحانها اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بماند و عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط شوند بعد از این زمان سبزی ریحان و هل را از داخل ظرف بیرون بیاورید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری عسل و یا شکر به مخلوط داخل ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا عسل داخل مخلوط کاملاً حل شود و به خورد مواد رود سپس مقدار شیرینی شربت را تست کنید و اگر کم بود کمی دیگر عسل اضافه کنید.
مرحله پنجم
سپس یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید و از وسط برش دهید و سپس آب آن را بگیرید و مقداری از آن را داخل شربت بریزید اضافه کردن آب لیمو باعث میشود که شربت تغییر رنگ بدهد و به رنگ صورتی خیلی خوش رنگ و جذاب تبدیل شود.
مرحله ششم
بعد داخل یک لیوان مناسب مقداری یخ قالبی یا یخ خرد شده بریزید سپس شربت را داخل لیوان روی یخها بریزید تا کاملاً خنک و سرد شود و سپس روی آن چند برگ ریحان تازه و یک برش لیموترش تازه قرار دهید و شربت پینکی را تزئین کنید. در آخر شربت پینکی خنک و خوش طعم و دلچسب و گوارا را در روزهای گرم برای پذیرایی و مهمانیها سرو کنید.