طرز تهیه اسموتی بادام شکلات ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه اسموتی بادام شکلات ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه اسموتی بادام شکلات اسموتی بادام شکلات یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود و همچنین بسیار مقوی می باشد، برای …

طرز تهیه هات چاکلت ایتالیایی، نوشیدنی خاص برای مهمانی!

طرز تهیه هات چاکلت ایتالیایی، نوشیدنی خاص برای مهمانی!

طرز تهیه هات چاکلت ایتالیایی هات چاکلت ایتالیایی یکی از انواع نوشیدنی‌های خوشمزه و دلچسب ایتالیایی است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و برای پذیرایی و مهمانی‌ها یک نوشیدنی شیک …

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه شربت پینکی

طرز تهیه شربت پینکی, دستور تهیه شربت پینکی

شربت پینکی یکی از انواع نوشیدنی‌های خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و طرفداران زیادی دارد این شربت خوش طعم برای روزهای گرم بسیار مناسب است و همینطور برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار شیک و جذاب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شربت پینکی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
ریحان بنفشدو مشت
آب جوش۱ لیتر
اب لیموی تازه۴ قاشق غذا خوری
گلاب۱ قاشق غذا خوری
هلبه مقدار لازم
شکر یا عسل۱ پیمانه و به مقدار لازم

طرز تهیه شربت پینکی

مرحله اول

ابتدا مقداری سبزی ریحان بنفش را تمیز بشورید و بعد از آن داخل یک ظرف یا فرنچ پرس بریزید و سپس مقداری آب جوش روی ریحان‌ها بریزید و اجازه دهید تا کمی بماند و ریحان‌ها نرم شوند و عطر و رنگ آن‌ها در آب جوش آزاد و پخش شود.

مرحله دوم

بعد یک هل را سوراخ کنید و به مخلوط مواد اضافه کنید تا عطر هل آزاد شود و در مواد پخش شود به جای هل به شکل درسته می‌توانید از پودر هل استفاده کنید و داخل مخلوط بریزید در این صورت عطر هل زودتر در آب جوش آزاد می‌شود.

مرحله سوم

سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری گلاب به ریحان‌ها اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بماند و عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط شوند بعد از این زمان سبزی ریحان‌ و هل را از داخل ظرف بیرون بیاورید و کنار بگذارید.

مرحله چهارم

بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری عسل و یا شکر به مخلوط داخل ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا عسل داخل مخلوط کاملاً حل شود و به خورد مواد رود سپس مقدار شیرینی شربت را تست کنید و اگر کم بود کمی دیگر عسل اضافه کنید.

مرحله پنجم

سپس یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید و از وسط برش دهید و سپس آب آن را بگیرید و مقداری از آن را داخل شربت بریزید اضافه کردن آب لیمو باعث می‌شود که شربت تغییر رنگ بدهد و به رنگ صورتی خیلی خوش رنگ و جذاب تبدیل شود.

مرحله ششم

بعد داخل یک لیوان مناسب مقداری یخ قالبی یا یخ خرد شده بریزید سپس شربت را داخل لیوان روی یخ‌ها بریزید تا کاملاً خنک و سرد شود و سپس روی آن چند برگ ریحان تازه و یک برش لیموترش تازه قرار دهید و شربت پینکی را تزئین کنید. در آخر شربت پینکی خنک و خوش طعم و دلچسب و گوارا را در روزهای گرم برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 5 آبان 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.