طرز تهیه نان رول کره ای، عصرانه‌ای بسیار خوشمزه و خاص!

طرز تهیه نان رول کره ای

طرز تهیه نان رول کره ای, دستور پخت نان رول کره ای

نان رول کره‌ای یکی از انواع نان‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این نان فانتزی خوش‌ طعم خیلی راحت درست می‌شود، از آن می‌توانید به عنوان یک میان وعده مقوی برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای یا قهوه استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان رول کره ای در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
آرد نان۳۵۰ گرم
شکر۱۵ گرم
شیر خشک قنادی۱۵ گرم
شیر۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم
مخمر۷ گرم
نمک۷ گرم
تخم مرغ۱ عدد
کره۶۵ گرم
کرم لوتوس یا نوتلابه مقدار دلخواه

طرز تهیه نان رول کره ای

مرحله اول

ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود بعد آرد را داخل یک ظرف بریزید و کمی نمک و مقداری شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند سپس مقداری مخمر روی آرد بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله دوم

سپس مقداری شیر خشک به ترکیب آرد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند، بهتر است که ترکیب شیر خشک را حذف نکنید و از آن برای درست کردن نان استفاده کنید چون در رنگ نان موثر است و باعث می‌ شود که نان خوش رنگ‌تر شود.

مرحله سوم

بعد از این که همه مواد خشک کاملاً با هم ترکیب شدند تخم مرغ را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و کاملاً با مواد مخلوط شود سپس شیر را کم کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود و شکل مناسب بگیرد.

مرحله چهارم

سپس مقداری کره به خمیر تشکیل شده اضافه کنید و با دست حسابی ورز دهید تا بافت خمیر صاف، یکدست، نرم و لطیف شود، سپس خمیر را فرم دهید و به شکل یک گلوله درآورید بعد خمیر را داخل یک ظرف که از قبل چرب کرده‌اید، قرار دهید.

مرحله پنجم

بعد روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر به مدت ۴۵ دقیقه استراحت کند و حجم آن کمی بیشتر شود، بعد از این زمان خمیر را روی یک سطح صاف چرب شده قرار دهید سپس خمیر را با وردنه به شکل مستطیل با ضخامت مناسب قرار دهید.

مرحله ششم

سپس روی خمیر مقداری نوتلا یا لایه کرم لوتوس بریزید و با فرچه آن را پخش کنید تا خمیر کاملاً با آن‌ها پوشانده شود بعد خمیر را رول کنید سپس رول خمیر را با چاقوی تیز یا کاتر در اندازه‌های یکسان و تقریبا با عرض ۲ تا ۳ سانتی‌متری برش بزنید

مرحله هفتم

بعد داخل قالب مافین را چرب کنید سپس برش‌های خمیر را داخل قالب مافین قرار دهید بعد روی خمیرها را با نایلون یا پارچه به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه بپوشانید و اجازه دهید تا در دمای محیط استراحت کنند و بافت آن‌ها منسجم‌تر شوند.

مرحله هشتم

سپس یک تخم مرغ را داخل یک ظرف کوچک بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود سپس با یک فرچه روی خمیرها را رومال کنید تا کاملا سطح خمیرها را بپوشاند و روی خمیر کاملا به تخم مرغ زده شده آغشته شود.

مرحله نهم

بعد قالب‌ها را در فر که از ده دقیقه قبل گرم است قرار دهید سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا نان‌ها به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه در فر بپزند و سطح آن‌ها طلایی رنگ و بافت آن‌ها کاملا مغز پخت و ترد شوند.

مرحله دهم

سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا نان‌ها کمی خنک شوند بعد به آرامی آن‌ها را از قالب خارج کنید سپس به دلخواه خودتان مقداری نوتلا یا کرم لوتوس روی نان‌ها بریزید، به جای نوتلا می‌توانید از شکلات ذوب شده استفاده کنید.

مرحله یازدهم

بعد نوتلا را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده و شکلات چیپسی تزئین کنید، سپس تعدادی نان رول کره‌ای را داخل ظرف مناسب بچینید و این شیرینی‌های خوش طعم را همراه با چای یا قهوه برای پذیرایی سرو کنید.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.