طرز تهیه بستنی بیسکویت مادر، یک طعم نوستالوژیک و جذاب!
طرز تهیه بستنی بیسکویت مادر
بستنی بیسکویت مادر یکی از انواع بستنیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی لطیف و سبک دارد، این بستنی خیلی راحت آماده میشود و برای پذیرایی در روزهای گرم بسیار مناسب است، بستنی بیسکوئیت مادر طعمی فوق العاده و بسیار دلچسب دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه بستنی بیسکویت مادر در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
موز | ۲ تا ۳ عدد |
بیسکوئیت مادر | ۱ بسته |
خامه | ۱ پاکت |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
عسل | ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه بستنی بیسکویت مادر
مرحله اول
برای تهیه بستنی بیسکویت مادر خوشمزه ابتدا پوست موزها را بگیرید و موزها را به شکل حلقهای در اندازههای کوچک خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید سپس ظرف موزها را در فریزر قرار دهید بعد اجازه دهید به مدت ۲ تا ۳ ساعت در فریزر بمانند تا موزها کاملاً یخ بزنند و سفت شوند.
مرحله دوم
در این فاصله مقداری بیسکوئیت مادر را در میکسر یا خرد کن بریزید و آن را کاملاً پودر کنید اگر میکسر در دسترس نیست میتوانید بیسکوئیتها را با دستگاه آسیاب یا گوشتکوب برقی یا حتی گوشتکوب دستی کاملاً پودر کنید تا یکدست شوند.
مرحله سوم
بعد بیسکوئیتهای پودر شده را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید و موزهای یخ زده را نیز به آن اضافه کنید بعد با هم خوب میکس کنید تا کاملاً مخلوط شوند و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود مقدار موز بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد.
مرحله چهارم
هرچه بیشتر موز داخل بستنی بریزید طعم آن قالب میشود اما باید دقت کنید که نباید بیش از اندازه هم موز بریزید چون ممکن است که بافت بستنی شل شود، بعد خامه صبحانه را به مخلوط موز و بیسکوئیت اضافه کنید، سپس دوباره با هم میکس کنید.
مرحله پنجم
وقتی که خامه کاملاً به خورد بیسکوئیتها رفت و بافت مخلوط تشکیل شده خمیری و نرم شد کمی وانیل هم به مخلوط اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود به جای وانیل میتوانید از پودر کاکائو برای عطر آن استفاده کنید.
مرحله ششم
در صورتی که از پودر کاکائو برای طعم دادن به بستنی استفاده کنید، بستنی شکلاتی میشود و باید از یک شیرین کننده برای شیرین کردن بستنی استفاده کنید بعد مقداری عسل را روی مخلوط بریزید و دوباره با هم میکس کنید تا بستنی شیرینتر شود.
مرحله هفتم
مقدار عسل بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و اگر دوست دارید که بستنی با طعم خیلی شیرین داشته باشید میتوانید عسل بیشتری بریزید وقتی که همه مواد با هم خوب مخلوط و یکدست شدند بستنی را داخل یک ظرف مناسب و شیک بریزید.
مرحله هشتم
میتوانید برای درست کردن بستنیهای تک نفره از قالبهای کوچک بستنی استفاده کنید و مقداری از بستنی را داخل قالبها بریزید یا از یک قالب بزرگ استفاده کنید و همه بستنی را در آن بریزید سپس با اسکوپ بستنی را داخل ظرفهای تک نفره بریزید.
مرحله نهم
سپس قالب بستنی را در فریزر قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۵ تا ۶ ساعت در فریزر بماند تا کاملاً خودش را بگیرد و بافت آن سفت و منسجم شود بعد از آن قالب را از یخچال بیرون بیاورید بعد با اسکوپ مقداری از بستنی را در ظرفهای یک نفره بریزید.
مرحله دهم
بعد از آن روی بستنی را با مقداری شکلات چیپسی و چند برش حلقهای موز تزئین کنید همچنین یک بیسکوئیت مادر را در کنار بستنی قرار دهید برای تزئین بستنی میتوانید از پودر یا خلال پسته، مغز گردوی خرد شده یا مغز فندق خرد شده استفاده کنید آخر بستنی بیسکوئیت مادر را به عنوان یک دسر خوش طعم و لذیذ برای پذیرایی از مهمانها همراه با دسرهای دیگر سرو کنید.