طرز تهیه بستنی کیم به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر شعریه، دسری خوشمزه به روش عربی!
طرز تهیه دسر شعریه دسر شعریه یکی از انواع دسرهای شیک و خوشمزه عربی است که طرفداران زیادی در پاکستان و همه کشورها دارد، این دسر جذاب برای پذیرایی مناسب است و …
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه دسر نارنگی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر نارنگی دسر نارنگی از دسرهای محبوب بین المللی است که با ترکیبات و رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه بستنی کیم
بستنی کیم یکی از انواع دسرهای خوشمزه و قدیمی است که در سراسر جهان طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی کیم در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر | ۲ لیوان |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ۶ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
وانیل | نوک قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
طرز تهیه بستنی کیم
مرحله اول
برای تهیه بستنی کیم به روش خانگی در ابتدای کار شیر را به همراه نشاسته ذرت و شکر درون یک قابلمه مناسب ریخته و به خوبی هم می زنیم تا مواد درون شیر حل شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم.
مرحله دوم
حالا مواد درون قابلمه را با همزن دستی به صورت مداوم هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد. زمانی که مایه درون قابلمه به غلظت فرنی رسید، قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشته و وانیل را به آن اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه خامه صبحانه را درون یک کاسه جداگانه ریخته و مقداری از مایه درون قابلمه به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خامه با دمای مایه یکدست شود، سپس مابقی مایه درون قابلمه را به کاسه می افزاییم.
مرحله پنجم
حالا به هم زدن ادامه می دهیم تا مایه کاملا یکدست و یکنواخت شود، سپس مایه بستنی را به ۳ قسمت مساوی تقسیم می کنیم. به یکی از قسمت ها زعفران دم کرده و به قسمت دیگر پودر کاکائو اضافه کرده و مخلوط می کنی.
مرحله ششم
در ادامه اجازه می دهیم یکی از قسمت های مایه به صورت ساده و سفید بمانند، سپس مایه بستنی را درون قالب های پاپسیکل ریخته و چوب بستنی را درون قالب قرار می دهیم و قالب را درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله هفتم
حالا اجازه می دهیم بستنی کیم به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال استراحت کند تا کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان بستنی ها را به دلخواه با شکلات ذوب شده تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- mahnazjafarii66