طرز تهیه کمپوت سیب به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کمپوت سیب به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کمپوت سیب کمپوت سیب یکی از انواع دسرهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با مواد ساده ای درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه دسر طالبی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر طالبی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر طالبی دسر طالبی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و خوش طعم است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه دسر پرتقالی

طرز تهیه دسر پرتقالی, دسر پرتقالی با شیر , دسر پرتقال با نشاسته ذرت , دسر پرتقالی با بیسکویت پتی بور , دسر پرتقال با ژلاتین , طرز تهیه دسر پرتقال با خامه , دسر پرتقال بدون نشاسته , دسر با پرتقال و سیب

دسر پرتقالی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و لطیف دارد، این دسر خیلی راحت درست می‌شود برای آماده کردن دسر پرتقالی می‌توانید از روش‌های مختلف استفاده کنید این دسر شیک برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه دسر پرتقالی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
آب پرتقال۲ لیوان
آبنصف لیوان
نشاسته ذرت۳ قاشق غدا خوری
شکرنصف لیوان

طرز تهیه دسر پرتقالی

مرحله اول

برای تهیه دسر پرتقالی خوشمزه ابتدا نشاسته ذرت را داخل یک ظرف بریزید بعد مقداری آب به آن اضافه کنید، با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند طوری که نشاسته ذرت به شکل گلوله باقی نماند و بافت یکدستی تشکیل شود بعد شکر را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله دوم

سپس مقداری آب پرتقال روی مواد بریزید و با هم ترکیب کنید بهتر است که از آب پرتقال تازه استفاده کنید اما در صورتی که پرتقال تازه در دسترس نبود می‌توانید از آب پرتقال آماده و پاکتی استفاده کنید بعد ظرف مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله سوم

سپس مخلوط را مدام هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند، مخلوط باید غلیظ شد و به غلظتی شبیه فرنی برسد، دقت کنید که بعد از سرد شدن دسر غلظت مواد کمی بیشتر می‌شود پس خیلی لازم نیست که دسر روی حرارت بماند و سفت شود.

مرحله چهارم

بعد از آن ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود سپس داخل ظرف‌های یک نفره را با روغن مایع کاملاً چرب کنید طوری که دیواره‌ها و کف قالب‌ها به روغن آغشته شوند سپس مقداری از مواد دسر را داخل هر قالب بریزید.

مرحله پنجم

اگر می‌خواهید فقط دسر پرتقال درست کنید که قالب‌ها را تقریباً پر کنید اما اگر تصمیم دارید که دسر دو رنگ درست کنید و روی دسر پرتقالی، یک دسر دیگر با طعم وانیل یا شکلات بریزید، ظرف دسر را تا نصف با دسر پرتقالی پر کنید.

مرحله ششم

بعد ظرف‌ دسرها را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بمانند و دسرها خوب خودشان را بگیرند، طوری که بافت آن‌ها سفت و منسجم شود، بعد از این زمان و در هنگام سرو ظرف دسرها را از یخچال بیرون بیاورید.

مرحله هفتم

سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان روی آن‌ها را با پودر پسته، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام، شکلات چیپسی و برش‌های حلقه‌ای موز و توت فرنگی تزئین کنید، بعد دسر پرتقالی را به عنوان یک دسر شیک برای پذیرایی سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 16 مهر 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.