طرز تهیه چیز کیک نسکافه ای، دسر جذاب و بسیار لاکچری!

طرز تهیه چیز کیک نسکافه ای

طرز تهیه چیز کیک نسکافه ای, طرز تهیه چیز کیک نسکافه ای یخچالی , طرز تهیه چیز کیک کافه ای , چیز کیک نسکافه ای با پایه کیک شکلاتی

چیز کیک نسکافه‌ای یکی از انواع چیز کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد چیز کیک نسکافه‌ای را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی درست کنید این چیز کیک شیک برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه چیز کیک نسکافه ای در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه۲۰۰ گرم
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شیر عسلینصف قوطی کوچک
پودر شکرنصف لیوان
آب سردنصف لیوان
پودر ژلاتین۱ و نیم قاشق غذا خوری
پودر نسکافه۱ و نیم تا ۲ قاشق غذا خوری
آب جوش برای حل کردن نسکافه۱ قاشق غذا خوری
مغز آجیل ( معز پسته، گردو، فندق و بادام)به مقدار دلخواه
شکلات چیپسیبه مقدار دلخواه

طرز تهیه چیز کیک نسکافه ای

مرحله اول

برای تهیه چیز کیک نسکافه ای ابتدا مقداری پنیر خامه‌ای را داخل یک ظرف بریزید بعد پودر شکر را به آن اضافه کنید، با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند، سپس نسکافه را به مخلوط اضافه کنید، دوباره با همزن برقی هم بزنید و با هم ترکیب کنید.

مرحله دوم

وقتی بافت مخلوط یکدست شد و نسکافه به خورد مواد رفت خامه را به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند سپس مقداری شیر عسلی را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و شیرعسلی به خورد مواد برود.

مرحله سوم

بعد در یک ظرف دیگر مقداری پودر ژلاتین را بریزید نصف لیوان آب به آن اضافه کنید، هم بزنید تا ترکیب شوند سپس ظرف را به روش بن‌ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا ذرات پودر ژلاتین کاملا حل شوند و بافت شفافی تشکیل شود.

مرحله چهارم

سپس ظرف ژلاتین را از روی حرارت بردارید تا در دمای محیط کمی خنک شود بعد آن را به مخلوط مواد پنیری اضافه کنید، خوب با هم مخلوط کنید، بعد از آن قبل از درست کردن ژله مورد نظر را داخل قالب کوچکتر طبق دستور روی آن درست کنید.

مرحله پنجم

بعد قالب ژله را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا ژله خوب ببندد و بافت آن منسجم شود سپس کیک اسفنجی را به اندازه قالب برش بزنیم بعد کیک را با کمی شیر، آب کمپوت با طعم دلخواه خودتان یا نسکافه مرطوب کنید، سپس برش کیک را کنار بگذارید.

مرحله ششم

بعد نیمی از قالب را با مواد چیز کیک پر کنید سپس داخل یخچال قرار دهید تا ببندد بعد از این که لایه پنیری خودش را گرفت قالب را از یخچال بیرون بیاورید سپس ژله‌ها را از داخل قالب آن خارج کنید و خیلی آهسته وسط مواد پنیری چیز کیک قرار دهید.

مرحله هفتم

سپس باقیمانده قالب را با ماده اصلی چیز کیک پر کنید و دوباره قالب را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و منسجم شود، دقت کنید بعد از این که دسر کمی خودش را گرفت و حالت نیم بند داشت برش‌های کیک را به آرامی روی آن‌ها قرار دهید.

مرحله هشتم

بعد کیک‌ها رو با دست کمی روی دسر فشار دهید سپس روی کیک‌ها را با نایلون بپوشانید و دوباره قالب‌ها را در یخچال قرار دهید تا کاملاً خودش را بگیرد، طوری که دسر به کیک بچسبد، نایلون روی کیک برای این است که کیک‌ها خشک نشوند.

مرحله نهم

بعد از تقریباً دو تا سه ساعت که دسر خوب خودش را گرفت و آماده شد آن را از داخل یخچال بیرون بیاورید، به آرامی از قالب خارج کنید سپس دسر را برگردانید و روی لایه کیک قرار دهید بعد به دلخواه و سلیقه خودتان روی دسر را تزئین کنید.

مرحله دهم

برای تزئین دسر می‌توانید از پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام یا شکلاتی چیپسی استفاده کنید و آن را تزئین کنید، سپس چیز کیک نسکافه‌ای را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برایرپذیرایی سرو کنید.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.