طرز تهیه شیرینی صدفی، یک گزینه عالی برای پذیرایی!
طرز تهیه شیرینی صدفی
شیرینی صدفی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد این شیرینی خیلی راحت درست میشود، شیرینی صدفی برای پذیرایی بسیار مناسب است و آن را میتوانید با روشهای مختلف و مواد متنوعی آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه شیرینی صدفی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
کره | ۱۷۰ گرم |
پودرقند | ۸۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | به مقدار لازم |
آرد | ۲۵۰ گرم |
پودر پسته | به مقدار لازم |
نوتلا یا شکلات صبحانه | به مقدار لازم |
نسکافه | ۱ قاشق چای خوری |
آب جوش برای مخلوط کردن با نشاسته | ۱ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه شیرینی صدفی
مرحله اول
ابتدا مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید، پودر قند را به آن اضافه کنید، با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند، بافت مخلوط باید سبک، نرم، کرم رنگ و کشدار باشد، بعد یک تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله دوم
مخلوط را با همزن برقی هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج شود، طوری که بافت مخلوط کمی حجیمتر شود سپس کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود، وانیل بوی زهم تخم مرغ را در مخلوط از بین میبرد.
مرحله سوم
سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک شود بعد آرد الک شده را کم کم در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید، با لیسک هم بزنید تا خوب با هم ترکیب و یکدست شوند بعد مخلوط تشکیل شده را داخل یک قیف مناسب بریزید.
مرحله چهارم
بعد از آن داخل سینی فر یا قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید یا کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید سپس با قیف در کف سینی فر با مخلوط مواد شکوفه زده و فرم دهید، همه مواد را به همین شکل با فاصله از هم روی قالب پایپ کنید.
مرحله پنجم
سپس روی شکوفهها را مقداری پودر پسته یا خلال پسته بریزید و تزئین کنید بعد قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید، دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا شیرینیها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزند و آماده شوند.
مرحله ششم
بعد از این که شیرینیها پختند قالب را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود سپس شیرینیها را به آرامی از قالب جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید بعد روی یکی از شیرینیها مقداری نوتلا یا شکلات صبحانه بمالید.
مرحله هفتم
سپس یک شیرینی دیگر روی آن قرار دهید، کمی فشار دهید تا به هم بچسبند بعد با سلیقه و دلخواه خودتان روی شیرینیها مقداری شکلات ذوب شده بریزید، بعد آنها را با پودر یا خلال پسته، مغز گردوی خرد شده یا شکلات چیپسی تزئین کنید.
مرحله هشتم
اگر خواستید مقداری از شیرینیها طعم نسکافهای داشته باشند مایه شیرینیها را در انتهای کار و زمانی که آماده شدند به دو قسمت تقسیم کنید سپس مقداری پودرنسکافه را با آب جوش مخلوط کنید، خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله نهم
بعد نسکافه را به یک قسمت از مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید از مقدار نسکافه بیشتری استفاده کنید تا طعم نسکافه در شیرینیها بیشتر احساس شود سپس آنها را در فر خوب بپزید.
مرحله دهم
در آخر تعدادی شیرینی صدفی را در ظرف مناسب بچینید، بعد آن را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده سالم و مقوی برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.
- منبع :
- nasrin.ghoreishi