طرز تهیه کوکی کاکائویی، خوشمزه و فوری با دستور اصلی!

طرز تهیه کوکی کاکائویی

طرز تهیه کوکی کاکائویی, طرز تهیه کوکی کاکائویی بدون کره

کوکی کاکائویی یکی از انواع کوکی‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد این کوکی‌های خوش طعم که خیلی راحت درست می‌شوند برای پذیرایی بسیار مناسب هستند، کوکی‌های کاکائویی طرفداران زیادی به خصوص در میان کودکان دارند. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوکی کاکائویی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
کره۱۰۰ گرم
پودر قند۶۰ گرم
وانیل۸/۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ کوچک۱ عدد
بکینگ پودر۲/۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائو۱ قاشق غذا خوری
آرد۱۹۰ گرم
شکلات ذوب شده برای تزئینبه مقدار لازم
پودر پسته و مغز گردو خرد شده برای تزئینبه مقدار لازم
شکلات چیپسی برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکی کاکائویی

مرحله اول

ابتدا مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید، با همزن برقی هم بزنید تا بافت آن نرم و یکدست شود سپس پودر قند را به آن اضافه کنید، دوباره با همزن برقی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند، به طوری که بافت سفید رنگ و پفکی تشکیل شود.

مرحله دوم

سپس تخم مرغ را به مواد اضافه کنید با همزن برقی به مدت تقریباً یک دقیقه هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و خوب با هم مخلوط و یکدست شوند بعد از آن مقداری وانیل به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود.

مرحله سوم

وانیل باعث می‌شود که بوی زهم تخم مرغ‌ها از بین برود، بعد ظرف را با لیسک دورگیری کنید، سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود بعد مقداری بکینگ پودر به آرد اضافه کنید هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

سپس مقداری پودر کاکائو را هم روی آرد بریزید، با هم ترکیب کنید مقدار پودر کاکائو به ذائقه و سلیقه خودتان بستگی دارد و هرچه مقدار آن بیشتر باشد در نتیجه رنگ کوکی‌ها تیره‌تر می‌شود اگر مقدار پودر کاکائو را زیاد کردید از مقدار آرد کم کنید.

مرحله پنجم

بعد ترکیب آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را ۲ تا ۳ بار الک کنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند، سپس ترکیب آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید، با لیسک در یک جهت به شکل دورانی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

مرحله ششم

بعد از این که خمیر جمع شد و شکل گرفت مقداری آن را ورز دهید تا بافت آن یکدست، نرم و لطیف شود، خمیر نباید به دست بچسبد سپس خمیر را بین نایلون روی یک سطح صاف قرار دهید بعد خمیر را با دست یا به کمک وردنه کاملا باز کنید.

مرحله هفتم

سپس خمیر را با کاتر دلخواه در شکل و اندازه‌های مناسب برش بزنید اگر قالب مورد نظر در دسترس نبود می‌توانید مقداری از مواد را بردارید در دست فرم دهید و به شکل گلوله‌های هم اندازه درآورید، سعی کنید همه گلوله‌ها، هم شکل و یک اندازه باشند.

مرحله هشتم

بعد برش‌های خمیر یا گلوله‌های خمیر را داخل سینی چرب نشده با فاصله از هم بچینید سپس سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید، بعد دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا شیرینی‌ها خوب بپزند و کاملا آماده شوند.

مرحله نهم

شیرینی‌ها باید به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزند، سطح آن‌ها کمی طلایی رنگ شود سپس سینی را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید تا کوکی‌ها خنک شوند بعد به آرامی آن‌ها را از داخل سینی فر بیرون بیاورید و در ظرف دیگری بچینید.

مرحله دهم

سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان می‌توانید روی کوکی‌ها را مقداری شکلات ذوب شده بریزید، بعد روی آن‌ها را با پودر پسته یا خورده‌های مغز گردو و شکلات چیپسی تزئین کنید، بعد از آن تعدادی کوکی کاکائویی را داخل یک ظرف مناسب بچینید. در آخر کوکی کاکائویی را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده سالم و مقوی همراه با چای یا قهوه برای پذیرایی سرو کنید.

بروز رسانی توسط در سه شنبه 9 آبان 1402
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.