طرز تهیه کوکی نوتلا

طرز تهیه کوکی نوتلا دستور پخت کوکی مغز دار نوتلا با گردو

کوکی نوتلا از کوکی های محبوب در سراسر جهان است که معمولا در کافه های در کنار قهوه و نوشیدنی های گرم دیگر سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی نوتلا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ کوکی
آرد سفید۱ لیوان
نوتلا۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
مغز گردو (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکی نوتلا

برای تهیه کوکی نوتلای خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به وسیله همزن دستی یا برقی کمی هم می زنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود، سپس نوتلا را به کاسه اضافه می کنیم.

در این مرحله ترکیب نوتلا و تخم مرغ را به خوبی هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم. در ادامه ترکیب آرد و بکینگ پودر را روی مواد داخل کاسه الک کرده و با دور کند همزن مخلوط می کنیم.

توجه داشته باشید که در پایان خمیری سفت و کمی چسبناک به دست می آید. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. (فر برقی ۲۰ درجه کمتر یعنی ۱۵۰ درجه سانتیگراد)

پس از اینکه خمیر کوکی کاملا یکدست شد، به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم، کمی مغز گردو در وسط آن قرار می دهیم و به صورت گرد در دستانمان شکل می دهیم، سپس درون سینی فر قرار داده و با دست فشار می دهیم تا کمی تخت شود.

اضافه کردن مغز گردو اختیاری است و می توانیم آنرا حذف کنیم، یا به جای مغز گردو از شکلات چیپسی یا مغزیجات دیگر استفاده کنیم. در ادامه تمام خمیر را به همین صورت آماده کرده و درون سینی فر با کمی فاصله می چینیم.

پس از اینکه فر به طور کامل گرم شد، سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم کوکی ها به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم و پس از خنک شدن کوکی ها، آنها را درون ظرف می چینیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 27 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.