طرز تهیه کوکی موکا به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوکی موکا

طرز تهیه کوکی موکا , دستور پخت کوکی موکا

کوکی موکا یکی از شیرینی‌های خوشمزه و لذیذی است که همانطور که از نام آن مشخص است با قهوه تهیه و درست می‌شود، این شیرینی خوش عطر و طعم بافتی سبک و ترد دارد و یک میان وعده مناسب و مقوی به حساب می‌آید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی موکا در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.

مواد لازم کوکی موکا
آرد۲۲۰ گرم
پودر کاکائو۲۵ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت۱ قاشق سوپ‌خوری
وانیل۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین½ قاشق چایخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
کره نرم و به دمای محیط رسیده۱۱۵ گرم
شکر سفید دانه ریز۷۰ گرم
شکر قهوه‌ای۵۰ گرم
تخم مرغ درشت۱ عدد
گرانول قهوه فوری۳ قاشق سوپ خوری
آب داغ۱ قاشق سوپ خوری
شکلات چیپسی½ پیمانه

طرز تهیه کوکی موکا

مرحله اول

برای تهیه کوکی موکا ابتدا شکر سفید و قهوه‌ای را با هم مخلوط کنید و در ظرفی بریزید سپس کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است به آن‌ها اضافه کنید و با همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و مواد روشن و حجیم شوند.

مرحله دوم

سپس تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و کاملا با مواد مخلوط شود و مواد کمی کشدار شوند، بعد با لیسک اطراف ظرف را کاملا دورگیری کنید، این کار موجب می‌شود بوی زهم تخم مرغ از بین برود.

مرحله سوم

بعد وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل آزاد شود و در مخلوط مواد پخش شود در همین حین چند بار اطراف ظرف را دورگیری کنید، سپس یک قاشق قهوه فوری هم روی مواد بریزید هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله چهارم

سپس در ظرفی دیگر آرد را الک کنید تا سبک و یکدست شود و بعد پودر کاکائو، نمک، بکینگ پودر، نشاسته ذرت و جوش شیرین را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم ترکیب شوند، جوش شیرین را حذف یا با ماده دیگری جایگزین نکنید.

مرحله پنجم

حالا مواد خشک و آردی را کم‌کم و در چند مرحله به مخلوط تخم‌مرغی اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، سپس در یک ظرف کوچک دو قاشق قهوه فوری و یک قاشق آب جوش بریزید و با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله ششم

بعد با همزن مخلوط مواد را بزنید تا قهوه کاملا به خورد مواد رود سپس شکلات چیپسی را هم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و با مواد مخلوط کنید، بعد روی ظرف سلفون بکشید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و بافت آن منسجم شود.

مرحله هفتم

سپس کف سینی فر یا قالب را با روغن مایع یا کمی کره چرب کنید و یا کاغذ روغنی کف سینی قرار دهید و به وسیله اسکوب زن مقداری از مواد کوکی موکا را بردارید و سریع با دست گلوله و گرد کنید، نگذارید حرارت دست به کوکی منتقل شود.

مرحله هشتم

بعد کوکی‌ها را با فاصله در سینی بچینید و مقداری شکلات چیپسی روی کوکی بریزید و با انگشت کمی فشار دهید تا نریزند و سپس در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید‌.

مرحله نهم

سپس به مدت فقط ۱۱ دقیقه اجازه دهید تا کوکی‌ها در فر بپزند و بعد از فر در بیاورید و ۱۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا خنک شوند سپس کوکی‌ها را از سینی جدا کنید وگرنه از هم باز می شوند و ظاهر آن‌ها خراب می‌شود.

مرحله دهم

بعد از آن اگر می‌خواهید کوکی‌ها را نگه دارید داخل یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید و اگر می‌خواهید از کوکی‌ها برای پذیرایی استفاده کنید تعدادی کوکی موکا را در ظرف مناسب بچینید و روی آن مقداری شکلات صبحانه بریزید و پخش کنید.

دوست داشتی؟ share کن!

Loading more posts...
استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.