طرز تهیه نان کته به روش سنتی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان کته به روش سنتی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان کته نان کته یکی از انواع نان‌های خوشمزه و فانتزی است که طعمی عالی و بافتی سبک و نرم دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود، از این …

طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!

طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سس‌های خوشمزه و لذیذ است که برای طعم‌دار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار می‌گیرد از این سس دلچسب می‌توانید در کنار …

طرز تهیه کیک موزی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک موزی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک موزی کیک موزی یکی از کیک های بسیار محبوب در جهان است که با رسپی ها و مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه باقلوا کادایف

طرز تهیه باقلوا کادایف طرز تهیه باقلوا ترکی با رشته شعریه باقلوا کادایف گردویی

باقلوا کادایف یکی از انواع باقلواهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک دارد این نوع باقلوا که خیلی راحت درست می‌شود برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب است باقلوا کادایف را می‌توانید به روش‌های مختلف آماده و تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه باقلوا کادایف در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای شیرینیمقدار مواد
رشته کادایف۵۰۰ گرم
کره مارگارین یا کره ذوب شده سرد شده۲۰۰ گرم
گردو خرد شده۱ لیوان
مواد لازم برای شربتمقدار مواد
شکر۴ لیوان
آب۴ و نیم لیوان
لیمو ترشیک برش
مغز آجیل ( پسته، گردو، بادام ) و پودر نارگیل و کنجد برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه باقلوا کادایف

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن شربت مقداری آب را داخل یک ظرف بریزید، شکر را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید، هم بزنید تا شکر کاملاً در آب حل شود و بافت آن یکدست شود.

مرحله دوم

وقتی شربت شروع به جوشیدن کرد مقداری آب لیموی ترش تازه را بگیرید، بعد به آن اضافه کنید، خوب هم بزنید تا عطر لیمو در شربت پخش شود سپس ظرف شربت آماده شده را از روی حرارت بردارید، تا در دمای محیط کمی خنک شود.

مرحله سوم

بعد برای درست کردن باقلوا رشته‌های کادایف را خوب خرد کنید، داخل ظرفی بریزید سپس مقداری کره را که به دمای محیط رسیده و بافت آن نرم شده است روی رشته‌ها بریزید، هم بزنید تا کره کاملاً به خورد رشته‌ها برود و خوب جذب آن‌ها شود.

مرحله چهارم

سپس چند قاشق از رشته‌های کادایف را داخل یک فنجان بریزید، با دست وسط آن را کمی گود کنید سپس مقداری گردوی خرد شده داخل آن بریزید بعد خوب داخل فنجان فشار دهید، سپس دوباره روی آن مقداری از مخلوط کادایف و کره بریزید.

مرحله پنجم

بعد با فشار انگشت روی رشته‌های کادایف آن را کاملاً فشرده کنید سپس داخل سینی فر یا قالب مورد نظر کاغذ روغنی قرار دهید، بعد فنجان را روی کاغذ روغنی در سینی برگردانید، تا به شکل قالبی از فنجان خارج شود و روی سینی فر قرار بگیرد.

مرحله ششم

همه کادایف‌ها را به همین ترتیب آماده کنید و با فاصله در سینی فر بچینید سپس سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید، دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید سپس اجازه دهید تا کا دایف‌ها به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزند.

مرحله هفتم

بعد از این که کادایف‌ها خوب پختند و رنگ آن‌ها کمی طلایی شد سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید سپس بلافاصله شربت را که از قبل آماده کرده‌اید روی آن‌ها بریزید، اجازه دهید تا شربت کاملاً جذب آن‌ها شود و به خوردشان برود.

مرحله هشتم

بعد از این که شربت به خورد کادایف‌ها رفت به دلخواه و با سلیقه خودتان روی آن‌ها را با پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، خرده‌های مغز گردو، خلال بادام و کنجد تزئین کنید، سپس تعدادی باقلوای کادایف را داخل یک ظرف مناسب بچینید. در آخر باقلوای کادایف را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده خوش طعم و لذیذ برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای یا قهوه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 8 آبان 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.