طرز تهیه کوکی بیسکویتی، گزینهای مناسب در کنار چای!
طرز تهیه کوکی بیسکویتی
کوکی بیسکویتی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزهای و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد این کوکی که خیلی راحت درست میشود برای پذیرایی بسیار مناسب است، کوکی را میتوانید به روشهای مختلف و با مواد متنوعی درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کوکی بیسکویتی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
شکر | نصف لیوان |
شکر قهوهای | نصف لیوان |
کره | ۵۰ گرم |
آرد | ۱ لیوان |
وانیل | چند قطره |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیره انگور | ۲ قاشق غذا خوری |
شکلات ذوب شده یا عسل رقیق شده برای تزئین | به مقدار لازم |
پودر یا خلال پسته، مغز گردوی خرد شده، خلال بادام برای تزئین | به مقدار لازم |
شکلات چیپسی برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکی بیسکویتی
مرحله اول
ابتدا مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید، با همزن برقی هم بزنید تا بافت آن نرم و لطیف شود سپس شکر را به آن اضافه کنید دوباره با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند، به طوری که بافت نرم و لطیفی تشکیل شود.
مرحله دوم
سپس مقداری شکر قهوهای روی مواد بریزید، دوباره با همزن برقی هم بزنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند بعد تخم مرغ را به مواد اضافه کنید، خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بافت مواد مخلوط تشکیل شده یکدست، کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله سوم
بعد از آن چند قطره وانیل به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا عطر وانیل در مخلوط پخش شود و بوی زهم تخم مرغ را بگیرد سپس مقداری شیره انگور را روی مخلوط بریزید، با همزن برقی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و به خورد مواد برود.
مرحله چهارم
سپس آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود بعد مقداری بکینگ پودر به آن اضافه کنید، هم بزنید تا با هم ترکیب شوند سپس مقداری پودر کاکائو را روی ترکیب آرد بریزید، خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و به شکل گلوله باقی نمانند.
مرحله پنجم
بعد ترکیب آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را ۲ تا ۳ بار الک کنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند سپس ترکیب آرد را کم کم در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید، با لیسک یا همزن دستی به آرامی در یک جهت به شکل دورانی هم بزنید.
مرحله ششم
وقتی که همه مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شدند و خمیر جمع شد دیگر آرد اضافه نکنید سپس خمیر را خوب ورز دهید تا بافت آن یکدست، نرم و لطیف شود سپس خمیر را روی یک سطح صاف بین دو کاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه پهن کنید.
مرحله هفتم
بعد از آن کاغذ روغنی را از روی خمیر بردارید، با چاقوی تیز خمیر را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید برای برش زدن خمیر را میتوانید از قالبهای آماده با شکل و اندازه مناسب و مطابق سلیقه خودتان استفاده کنید، همه خمیر را به همین شکل برش بزنید.
مرحله هشتم
سپس داخل سینی فر یا قالب مورد نظر کاغذ روغنی قرار دهید، بعد از آن برشهای خمیر را با فاصله روی کاغذ روغنی در سینی بچینید، سپس سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید، دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
مرحله نهم
بعد اجازه دهید تا کوکیها به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزند و آماده شوند به طوری که سطح آنها کاملاً طلایی شود بعد از آن سینی را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید تا کوکیها خنک شوند، سپس به آرامی آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید.
مرحله دهم
سپس کوکیها را داخل ظرف دیگری قرار دهید تا کاملاً خنک شوند بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان روی کوکیها مقداری عسل رقیق شده یا شکلات ذوب شده بریزید، حالا آنها را با پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل و مغز گردوی خرد شده تزئین کنید. در آخر تعدادی کوکی بیسکویتی را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده خوش طعم و مقوی برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.