طرز تهیه موس انبه، دسری جذاب و شیک برای مهمانی!

طرز تهیه موس انبه

طرز تهیه موس انبه, طرز تهیه دسر موس انبه

موس انبه یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد، این دسر که خیلی راحت درست می‌شود برای پذیرایی بسیار مناسب است، موس را می‌توانید به روش‌های مختلف و با مواد اولیه در طعم‌های دلخواه تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه موس انبه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
انبه۱ عدد
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
شکلات سفید۵۰ گرم
پودر ژلاتین۱ قاشق غذا خوری سر پر
شکلات چیپسی برای تزئینبه مقدار لازم
پودر پسته، پودر نارگیل و مغز گردو خرد شده برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه موس انبه

مرحله اول

ابتدا انبه‌ها را بشورید، پوست آن‌ها را بگیرید و هسته آن‌ها را جدا کنید سپس انبه‌ها را در اندازه‌های کوچک خرد کنید، حالا برش‌های انبه را داخل یک ظرف بریزید سپس به وسیله گوشتکوب برقی یا میکسر انبه‌ها را کاملا له و پوره کنید.

مرحله دوم

بعد از این که بافت انبه‌ها کاملا یکدست شد، ظرف آن را کنار بگذارید سپس مقداری پودر ژلاتین را داخل یک ظرف بریزید، کمی آب گرم به آن اضافه کنید، خوب هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب حل شود و کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله سوم

سپس ظرف ژلاتین را به روش بن‌ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا ذرات باقیمانده پودر ژلاتین کاملاً حل شوند، باید بافت صاف، شفاف و یکدستی تشکیل شود بعد ظرف را از روی حرارت بردارید تا ژلاتین در دمای محیط خنک شود.

مرحله چهارم

سپس مقداری شکلات سکه‌ای را داخل یک ظرف بریزید ظرف را به روش بن‌ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات‌ها ذوب شوند و بافت آن‌ها کاملا یکدست شود سپس ظرف شکلات را کنار بگذارید تا شکلات ذوب شده کمی خنک شود.

مرحله پنجم

بعد انبه‌های له شده را داخل یک ظرف بریزید سپس خامه را که به دمای محیط رسیده است اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و خامه به خورد انبه‌ها برود بعد شکلات ذوب شده را روی مواد بریزید، هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله ششم

سپس مایه ژلاتین را هم به مخلوط مواد اضافه کنید، همه مواد را هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب و یکدست شوند بعد از آن مخلوط مواد را داخل قالب‌های مناسب تک نفره یا ظرف‌های کوچک بریزید و پر کنید، سپس سطح آن‌ها را صاف کنید.

مرحله هفتم

بعد قالب‌ها یا ظرف‌های دسر را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید، اجازه دهید تا دسر کاملاً خودش را بگیرد و بافت آن منسجم شود بعد از این مدت ظرف‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و با یک چاقوی مناسب و تیز لبه‌های دسر را از قالب جدا کنید.

مرحله هشتم

سپس دسر را از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید بعد روی آن را با یک برگ نعنا تازه و چند برش انبه تزئین کنید، برای تزئین دسر می‌توانید از پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده یا شکلات چیپسی هم استفاده کنید. در آخر موس انبه را داخل ظرف مناسب قرار دهید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.