طرز تهیه بیسکویت بستنی اوریو، دسری خاص و لاکچری!
طرز تهیه بیسکویت بستنی اوریو
بیسکویت بستنی اوریو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، این دسر شیک را میتوانید با روشهای مختلف آماده کنید و برای پذیرایی از آن استفاده کنید، بیسکویت بستنی اوریو جذاب، طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه بیسکویت بستنی اوریو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
موز | ۲ عدد |
خامه صبحانه | ۳ قاشق غذا خوری |
بیسکویت اوریو | ۱ بسته |
پودر پسته، مغز گردو خرد شده برای تزئین | به مقدار لازم |
پودر بیسکویت برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه بیسکویت بستنی اوریو
مرحله ۱: آمادهسازی و انجماد موز
ابتدا موزها را پوست بگیرید، به شکل حلقهای در اندازههای کوچک خرد کنید، بعد موزها را داخل ظرف مناسب قرار دهید و در فریزر بگذارید، تا موزها کاملا یخ بزنند، بعد از تقریبا ۳ تا ۴ ساعت موزهای یخ زده را از فریزر بیرون بیاورید.
مرحله ۲: تهیه مخلوط موز و خامه
سپس موزها را داخل غذاساز بریزید بعد خامه صبحانه را به آنها اضافه کنید، با غذا ساز هم بزنید خوب با هم مخلوط کنید، تا طعم موز به خورد خامه برود، وقتی که موزها کاملا له شدند و بافت مخلوط تشکیل شده یکدست شد غذا ساز را خاموش کنید.
مرحله ۳: اضافه کردن کرم بیسکویت به مخلوط
بعد بیسکویتهای اوریو را از وسط باز کنید، با یک چاقو کرم وسط آنها جدا کنید، سپس داخل غذا ساز روی مخلوط بریزد، بعد از این که همه کرمها را به همین شکل جدا کردید و به مخلوط اضافه کردید، غذا ساز را روشن کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
مرحله ۴: آمادهسازی قالبهای بستنی
بعد از این که همه مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شدند غذاساز را خاموش کنید، مخلوط را داخل ظرف دیگری بریزید، سپس با طلق قالبهای دایرهای شکل به قطر بیسکویت اوریو درست کنید، بعد قالبها را داخل یک ظرف مناسب بچینید.
مرحله ۵: پر کردن قالبها با مخلوط بستنی
بعد از این چند قالب را به همین شکل آماده کردید اول داخل قالب یک بیسکویت اوریو قرار دهید بعد مخلوط مواد را داخل قیف بریزید سپس داخل قالب به اندازه تقریبا ۲ سانتیمتر از مخلوط مواد بریزید بعد روی آنها یک بیسکویت اوریو دیگر بگذارید.
مرحله ۶: منجمد کردن بستنی در فریزر
سپس ظرفی که قالبها داخل آن قرار دارد را در فریزر قرار دهید، اجازه دهید تا از شب تا صبح بماند تا بافت مخلوط مواد منسجم شود و جا بیفتد بعد قالبها را از یخچال بیرون بیاورید سپس طلق را از دور بیسکویتها و بستنی داخل آنها باز کنید.
مرحله ۷: تزئین و سرو بیسکویت بستنی اوریو
بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید دور لایه بستنی را با پودر بیسکویت، پودر پسته یا مغز گردو خرد شده تزئین کنید، سپس بیسکویت بستنی اوریو را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانیها سرو کنید.
- منبع :
- deserkade_t.a