طرز تهیه دسر کرم فندقی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر کرم فندقی
دسر کرم فندقی یکی از انواع دسرهای خوش طعم و لذیذ است که بافتی نرم و لطیف دارد و طعم فوقالعاده فندق در آن، این دسر را متمایز کرده است، این دسر شیک و پرطرفدار خیلی راحت و سریع درست میشود و میتوانید از آن برای پذیرایی استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کرم فندقی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای کرم | |
کرم شانتی | ۲ پاکت |
شیر سرد | ۱ لیوان |
پودر قند | ۱ قاشق غذا خوری |
پنیر ماسکارپونه یا لبنه | ۲۵۰ گرم |
مواد لازم برای دسر | |
بیسکوئیت بورچاک | ۱ بسته |
کرم فندقی شیری | به مقدار لازم |
شکلات سفید | به مقدار لازم |
فندق خرد شده | به مقدار لازم |
دستور پخت دسر کرم فندقی
مرحله اول
ابتدا برای درست کردن کرم، شیر را در یک ظرف بریزید و بعد کرم شانتی را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط قوام بیاید و غلیظ و یکدست شود، سپس پودر قند را به مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید تا پودر قند کاملا در مخلوط حل شود.
مرحله دوم
بعد پنیر ماسکارپونه یا پنیر لبنه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا بافت مخلوط تشکیل شده صاف و یکدست شود و بعد کرم را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا عطر و طعم همه مواد کاملا به خورد هم برود و بعد آن را داخل قیف پلاستیکی یا پارچهای بریزید.
مرحله سوم
سپس بیسکوئیتها را داخل میکسر بریزید و کاملا پودر کنید، اگر میکسر در دسترس نیست میتوانید از گوشتکوب برقی یا دستی استفاده کنید، بعد مقداری از بیسکوئیت را در ظرف مخصوص سرو بریزید و کمی فشار دهید تا سطح آن صاف شود.
نکته
در این مرحله با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید مقداری کره را ذوب کنید و با بیسکوئیتها خوب مخلوط کنید تا طعم بهتری داشته باشند.
مرحله چهارم
همه بیسکوییت را به همین روش در ظرفها بریزید و بعد روی هر کدام از آنها با قیف مقداری کرم بریزید و با قاشق سطح کرم را صاف کنید، بعد مقداری کرم فندقی شیری را که به روش بنماری و روی بخار کتری آب کرده اید روی آنها بریزید.
مرحله پنجم
سپس مقداری شکلات سفید را در یک ظرف کوچک بریزید و روی بخار کتری به روش بنماری ذوب کنید و سپس داخل کیسه فریزر بریزید و گوشه آن را یک برش کوچک بزنید و روی کرم فندقی خطهایی به شکل چند نوار پشت سر هم طراحی کنید.
مرحله ششم
بعد به کمک خلال دندان، روی نوارها، طرح زیگزاگ ایجاد کنید، سپس مقداری مغز فندق را خرد کنید و دور ظرف دسر بریزید و تزیین کنید و بعد دسرها را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت کنند و منسجم شوند. در آخر دسر کرم فندقی را به عنوان یک دسر خوش طعم و شیک همراه با انواع دسرها برای پذیرایی و مهمانیها سرو کنید.