طرز تهیه کرم بیسکویت به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کرم بیسکویت به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کرم بیسکویت کرم بیسکویت یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه می‌شود و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار شیک و مناسب است، پاناکوتای …

طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، کوکوی جعفری را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …

طرز تهیه دسر شکلاتی

طرز تهیه دسر شکلاتی خانگی یخچالی طرز تهیه دسر شکلاتی مجلسی طرز تهیه دسر شکلاتی با بیسکویت پتی بور طرز تهیه دسر شکلاتی با پودر کاکائو طرز تهیه دسر شکلاتی ساده و خوشمزه با بیسکویت طرز تهیه دسر شکلاتی با شیر طرز تهیه دسر شکلاتی با نشاسته طرز تهیه دسر شکلاتی لیوانی

دسر شکلاتی از دسرهای بسیار محبوب در سراسر جهان است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کیک یا بیسکوئیت شکلاتی۱ لیوان
خامه صبحانه۱ پاکت
پنیر کیبی۳ عدد
پودر خامه قنادی۷۰ گرم
شیر½ فنجان
بیسکوئیت کرمدار۱ بسته
شکلات تخته ای۱۰۰ گرم

طرز تهیه دسر شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه دسر شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار مقداری کیک شکلاتی یا بیسکوئیت شکلاتی را پودر می کنیم، سپس آنرا به ۴ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را درون یکی از ظرف های سرو می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله پودر خامه را به همراه پنیر کیبی و خامه صبحانه درون یک کاسه استیل می ریزیم و به خوبی با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا خامه فرم بگیرد.

نکته: کاسه استیل را از ۱۵ دقیقه قبل در فریزر قرار دهید تا کاملا خنک شود.

مرحله سوم

در این مرحله خامه فرم گرفته را به ۴ قسمت تقسیم کرده و روی لایه کیک یا بیسکوئیت می ریزیم و روی آنرا با پشت قاشق یا لیسک صاف می کنیم.

نکته: در صورت تمایل می توانیم کمی خامه فرم گرفته برای تزیین روی دسر نگه داریم.

مرحله چهارم

حالا شیر را درون یک لیوان می ریزیم، سپس بیسکوئیت های کرمدار را درون شیر میزنیم تا کمی خیس شوند. در ادامه بیسکوئیت ها را روی لایه خامه ای قرار می دهیم.

نکته: اگر بیسکوئیت ها مدت زیادی در شیر بمانند، خمیر شده و درون شیر حل می شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله شکلات تخته ای را خرد می کنیم و درون یک کاسه فلزی می ریزیم، سپس روی حرارت بخار آب قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود.

نکته: برای روان تر شدن شکلات می توانیم ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به آن بیفزاییم.

مرحله ششم

حالا شکلات ذوب شده را روی لایه بیسکوئیت کرمدار می ریزیم و دسرها را به مدت دو تا چند ساعت در یخچال قرار می دهیم، سپس از یخچال خارج کرده و به سلیقه خود با پودر کاکائو، خامه فرم گرفته و .. تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.