طرز تهیه دسر انجیر به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر انجیر

طرز تهیه دسر انجیر دسر انجیر و گردو دسر انجیر با کیک با انجیر خشک چی درست کنم با انجیر چی درست کنم طرز تهیه پودینگ انجیر

دسر انجیر یکی از دسرهای خوشمزه و شیک بین‌المللی است که با روش‌های مختلف و مواد متنوعی درست می‌شود و برای پذیرایی از مهمانان خیلی شیک و مجلسی است، این دسر خوش طعم را می‌توانید خیلی راحت و سریع آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر انجیر در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
انجیر تازه و رسیده۲۰۰ گرم
شیر۲ پیمانه
شکر۲/۱ پیمانه
نشاسته ذرت۲ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه۳ قاشق غذا خوری
کره۱۵ گرم
گردو خرد شده۵ عدد
اسانس وانیلچند قطره
گلابچند قطره
پودر هلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه دسر انجیر

مرحله اول

برای تهیه دسر انجیر ابتدا انجیرها را بشورید و پوست آن‌ها را بگیرید و در مخلوط کن یا میکسر و یا با گوشتکوب برقی کاملا پوره و له کنید، سعی کنید انجیرهای تازه و رسیده را انتخاب کنید و انجیرهای خراب و له شده را کنار بگذارید چون طعم و مزه دسر را خراب می‌کنند.

مرحله دوم

سپس شیر را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید بعد که کمی گرم شد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود و سپس نشاسته ذرت را هم در شیر بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، توجه کنید شیر نجوشد.

مرحله سوم

بعد کره را به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کره در شیر حل شود و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود، سپس چند قطره اسانس وانیل را روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بعد چند قطره گلاب را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم

وقتی بوی گلاب پخش شد مقداری پودر هل را روی مواد بریزید و مخلوط کنید تا کاملا با مواد ترکیب شود، بعد مقداری مغز گردو را ریز خرد کنید، طوری که زیر دندان بیاید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله پنجم

زمانی‌که مخلوط کاملا غلیظ شد و قوام آمد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و اجازه دهید تا از حرارت اولیه و داغی آن کم شود، سپس خامه را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا خامه کامل با مواد مخلوط شود و بافت مواد یکدست شود.

مرحله ششم

بعد انجیر پوره شده را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند سپس چند انجیر را تمیز بشورید و حلقه‌ای برش بزنید و به دیواره‌های لیوان یا ظرف مورد نظر خودتان بچسبانید و مخلوط مواد را آرام داخل ظرف یا لیوان بریزید.

مرحله هفتم

سپس ظرف‌ها را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند و بعد از این زمان از یخچال در بیاورید و مقداری خامه روی آن‌ها بریزید و با مغز گردو خرد شده و چند برش انجیر تازه تزئین کنید و برای مهمانان سرو کنید.

دوست داشتی؟ share کن!

Loading more posts...
استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.