طرز تهیه دسر انجیر به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر انجیر
دسر انجیر یکی از دسرهای خوشمزه و شیک بینالمللی است که با روشهای مختلف و مواد متنوعی درست میشود و برای پذیرایی از مهمانان خیلی شیک و مجلسی است، این دسر خوش طعم را میتوانید خیلی راحت و سریع آماده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر انجیر در ادامه با سایت آموزشی درنهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
انجیر تازه و رسیده | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۲ پیمانه |
شکر | ۲/۱ پیمانه |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذا خوری |
خامه صبحانه | ۳ قاشق غذا خوری |
کره | ۱۵ گرم |
گردو خرد شده | ۵ عدد |
اسانس وانیل | چند قطره |
گلاب | چند قطره |
پودر هل | نوک قاشق چایخوری |
طرز تهیه دسر انجیر
مرحله اول
برای تهیه دسر انجیر ابتدا انجیرها را بشورید و پوست آنها را بگیرید و در مخلوط کن یا میکسر و یا با گوشتکوب برقی کاملا پوره و له کنید، سعی کنید انجیرهای تازه و رسیده را انتخاب کنید و انجیرهای خراب و له شده را کنار بگذارید چون طعم و مزه دسر را خراب میکنند.
مرحله دوم
سپس شیر را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید بعد که کمی گرم شد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود و سپس نشاسته ذرت را هم در شیر بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، توجه کنید شیر نجوشد.
مرحله سوم
بعد کره را به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کره در شیر حل شود و بافت صاف و یکدستی تشکیل شود، سپس چند قطره اسانس وانیل را روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بعد چند قطره گلاب را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
وقتی بوی گلاب پخش شد مقداری پودر هل را روی مواد بریزید و مخلوط کنید تا کاملا با مواد ترکیب شود، بعد مقداری مغز گردو را ریز خرد کنید، طوری که زیر دندان بیاید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
مرحله پنجم
زمانیکه مخلوط کاملا غلیظ شد و قوام آمد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و اجازه دهید تا از حرارت اولیه و داغی آن کم شود، سپس خامه را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا خامه کامل با مواد مخلوط شود و بافت مواد یکدست شود.
مرحله ششم
بعد انجیر پوره شده را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند سپس چند انجیر را تمیز بشورید و حلقهای برش بزنید و به دیوارههای لیوان یا ظرف مورد نظر خودتان بچسبانید و مخلوط مواد را آرام داخل ظرف یا لیوان بریزید.
مرحله هفتم
سپس ظرفها را به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند و بعد از این زمان از یخچال در بیاورید و مقداری خامه روی آنها بریزید و با مغز گردو خرد شده و چند برش انجیر تازه تزئین کنید و برای مهمانان سرو کنید.