طرز تهیه بیسکویت خرمایی، گزینه‌ای مناسب برای سرو با چای!

طرز تهیه بیسکویت خرمایی

طرز تهیه بیسکویت خرمایی, طرز تهیه بیسکویت خرمایی بدون فر , طرز تهیه بیسکویت خرمایی ساده , بیسکویت خرمایی شیرین عسل , بیسکویت خرمایی سلامت

بیسکویت خرمایی یکی از انواع بیسکویت‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، این بیسکویت که خیلی راحت می‌شود برای پذیرایی بسیار مناسب است، بیسکویت خرمایی یک میان وعده مقوی، ساده و خوش طعم محسوب می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه بیسکویت خرمایی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
کره۷۰ گرم
پودر قند۵۵ گرم
تخم مرغ۱۵ گرم
آرد۱۵۵ گرم
چیپس خرما۴۰ گرم
شکلات ذوب شده برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه بیسکویت خرمایی

مرحله اول

ابتدا مقداری کره را که به دمای محیط رسیده و بافت آن نرم شده است داخل یک ظرف بریزید بعد پودر قند را به آن اضافه کنید، با همزن برقی هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود، سپس تخم مرغ را در یک ظرف دیگر بشکنید.

مرحله دوم

بعد به اندازه ۱۵ گرم از تخم مرغ را جدا کنید، داخل مواد بریزید، سپس با همزن هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و تخم مرغ به خورد مواد برود، بعد کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید، با همزن برقی هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود.

مرحله سوم

وانیل بوی زهم تخم مرغ را از بین می‌برد، وقتی که همه مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شدند، همزن را خاموش کنید و با لیسک اطراف ظرف را تمیز دورگیری کنید، این کار باعث می‌شود که طعم همه مواد با هم مخلوط شود و بوی تخم مرغ نگیرد.

مرحله چهارم

سپس در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا بافت آن سبک شود، بعد آرد را کم کم و در چند مرحله روی مخلوط مواد الک کنید و به آن اضافه کنید، بعد با لیسک به آرامی ترکیب آرد و مواد را هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و آرد داخل مخلوط گلوله نشود.

مرحلا پنجم

بعد مقداری چیپس خرما به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا خرماها در همه قسمت‌های خمیر تشکیل شده پخش شوند، اگر چیپس خرما در دسترس نبود، چند خرمای تازه را از وسط نصف کنید، بعد هسته آن‌ها را جدا کنید، می‌توانید پوست آن را هم بگیرید.

مرحله ششم

سپس خرماها را در اندازه‌های کوچک خرد کنید، داخل مخلوط مواد بریزید، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند، بعد خمیر تشکیل شده را کمی ورز دهید سپس روی یک سطح صاف یک نایلون قرار دهید بعد خمیر را روی آن بگذارید.

مرحله هفتم

سپس با کاردک خمیر را به شکل یک مکعب مستطیل بلند فرم دهید، اطراف مکعب را با کاردک کاملا صاف و یکدست کنید سپس خمیر را داخل فریزر قرار دهید تا به مدت نیم ساعت بماند، فرم بگیرد و بافت آن کاملا سفت و منسجم شود.

مرحله هشتم

بعد از این زمان خمیر را از فریزر بیرون بیاورید و روی سطح صاف قرار دهید، خمیر را در اندازه‌های تقریبا ۲ سانت برش بزنید، همه خمیر را به همین شکل برش بزنید و آماده کنید، سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و برش‌ها را روی آن بچینید.

مرحله نهم

بین برش‌های خمیر در سینی کمی فاصله دهید، سپس سینی را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، اجازه دهید تا شیرینی‌ها به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزند و آماده شوند.

مرحله دهم

بعد سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینی‌ها خنک شوند سپس به آرامی آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید، بعد در ظرف دیگری قرار دهید، سپس با سلیقه خودتان روی بیسکویت‌ها را با مقداری شکلات ذوب شده تزئین کنید. در آخر تعدادی بیسکویت خرمایی را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده خوش طعم و مقوی برای پذیرایی سرو کنید.

بروز رسانی توسط در سه شنبه 16 آبان 1402
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.