طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه شیرینی لطیفه به روش بازاری و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی لطیفه به روش بازاری و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی لطیفه شیرینی لطیفه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین مردمان ایران است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کیک گلاب به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک گلاب به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک گلاب کیک گلاب یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل وجود گلاب عطر بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی

بیسکویت زنجبیلی ساده طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی با روغن مایع

بیسکوئیت زنجبیلی یکی از انواع بیسکوئیت های ساده و خوشمزه بین المللی است که یک گزینه مناسب برای سرو در کنار نوشیدن های گرم می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد قنادیحدود ۲٫۵ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
روغن صاف قنادی۱۲۰ گرم
ماست۲ قاشق غذاخوری
شکر½ لیوان
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
جوش شیرین½ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی

مرحله اول

برای تهیه بیسکویت زنجبیلی ساده در ابتدای کار ماست را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با چنگال به آرامی ترکیب می کنیم تا شکر به طور کامل حل شود، سپس جوش شیرین و بکینگ پودر را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را کمی مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند، سپس کاسه را کنار می گذاریم. در ادامه روغن صاف قنادی را به همراه تخم مرغ درون یک کاسه کوچک می ریزیم و با همزن مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که اگر روغن صاف در دسترس نداشتید، روغن جامد را روی حرارت ذوب کنید و کنار بگذارید تا خنک شود، سپس استفاده کنید. در ادامه ترکیب روغن و تخم مرغ را به کاسه حاوی ماست اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله زنجبیل را به همراه زعفران دم کرده به کاسه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. توجه داشته باشید در صورتی که تمایل دارید طعم بیسکویت ها تندتر باشد، می توانید مقدار زنجبیل را دو برابر کنید.

مرحله پنجم

حالا آرد را الک می کنیم و در سه مرحله به مواد درون کاسه اضافه می کنیم، با لیسک مخلوط می کنیم تا بافت خمیر یکدست شود. توجه داشته باشید که در پایان باید خمیری نرم و لطیف داشته باشیم که به دست نچسبد.

مرحله ششم

در این مرحله پس از اینکه بافت خمیر یکدست شد، روی آنرا با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت یک ساعت در دمای آشپزخانه استراحت کند. پس از گذشت این زمان سطح کار را کمی آردپاشی می کنیم.

مرحله هفتم

خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم، سپس یک لایه کاغذ روغنی روی آن قرار می دهیم. در ادامه خمیر را به وسلیه وردنه با قطر ۳ میلی متر به صورت یکدست پهن می کنیم، سپس با کاتر دلخواه قالب می زنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرهای قالب زده شده را درون سینی فر می چینیم.

مرحله نهم

حالا روی خمیرها را با سیخ چوبی یا خلال دندان سوراخ می کنیم، سپس سینی را درون فر قرار می دهیم تا بیسکوئیت ها بپزند. پس از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه که اطراف بیسکوئیت ها رنگ گرفت، سینی را از فر خارج می کنیم.

مرحله دهم

حالا سینی را کنار می گذاریم تا بیسکوئیت ها به طور کامل خنک شوند. برای تزیین بیسکوئیت می توانیم به سلیقه خود از شکلات ذوب شده یا ترافل استفاده کنیم. در نهایت بیسکوئیت ها را به همراه چای سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.