طرز تهیه کیک نسکافه به روش کافی شاپی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک نسکافه به روش کافی شاپی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک نسکافه کیک نسکافه یکی از انواع کیک های خوشمزه کافی شاپی است که در کنار نوشیدنی های داغ سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، کوکوی جعفری را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …

طرز تهیه گز آردی ساده و خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه گز آردی ساده و خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه گز آردی گز آرد یکی از شیرینی ها خوشمزه و سنتی ایرانی است که نامش با شهرهایی مثل اصفهان و یزد گره خورده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه بیسکویت شکری

طرز تهیه بیسکویت شکری , دستور پخت بیسکویت شکری بدون فر خانگی خوشمزه

بیسکویت شکری یکی از انواع بیسکویت های خوشمزه و بین المللی است که معمولا به همراه چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکویت شکری در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم بیسکویت شکری
آرد۱٫۵ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
شکر½ لیوان
روغن مایع½ لیوان
وانیل۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه بیسکویت شکری

مرحله اول

برای تهیه بیسکویت شکری خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شود.

مرحله دوم

حالا روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس آرد و بیکینگ پودر را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

زمانی که خمیر نرم و یکدست حاصل شد، آنرا با نوک انگشت کمی مخلوط کرده تا خمیر جمع شود، سپس درون یک کیسه فریزر گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر استراحت می دهیم تا خمیر خنک شود.

مرحله چهارم

در این فاصله فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا نرم شود. پس از اتمام استراحت خمیر را بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کرده و با قالب دلخواه کاتر می زنیم و روی آنها را به دلخواه مهر می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه خمیرها را با فاصله از هم درون سینی فر می چینیم و سینی را طبقه میانی فر می گذاریم، سپس اجازه می دهیم بیسکویت ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته و اطراف آنها طلایی شوند.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به بیسکویت ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند، سپس بیسکویت ها را درون مقداری شکر می غلطانیم و به همراه چای تازه در سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.