طرز تهیه کباب مخلوط مرواریدی مجلسی یک شام جدید و لذیذ

طرز تهیه کباب مخلوط مرواریدی

طرز تهیه کباب مخلوط مرواریدی

سلام! امروز می‌خواهم طرز تهیه کباب مخلوط مرواریدی رو به شما آموزش بدم. این غذا ترکیبی خوشمزه از گوشت و سبزیجاته که می‌تونه یه شام عالی یا یه پیش غذای جذاب باشه. بریم سراغ مواد لازم که با کمی تغییر، طعمی منحصر به فرد پیدا کرده‌اند.

برای تهیه کباب مخلوط مرواریدی، اول پیاز و سیر رو رنده کرده و با گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ، جعفری، و ادویه‌ها مخلوط می‌کنیم. بعد پودر سوخاری اضافه کرده و خوب ورز می‌دیم. مواد رو نیم ساعت تو یخچال استراحت می‌دیم. بادمجان‌ها رو حلقه‌حلقه کرده و نمک می‌زنیم تا تلخیش بره، بعد می‌شوریم و آبکشی می‌کنیم. مواد گوشتی رو به شکل گردو درمیاریم و به سیخ می‌زنیم، بینشون بادمجان می‌ذاریم. سپس در تابه‌ای با روغن داغ، کباب‌ها رو می‌پزیم و مواظبیم همه طرفش خوب سرخ شه. در آخر، کباب‌ها رو همراه با گوجه‌های سرخ شده سرو می‌کنیم.

مواد اصلی برای ۳ نفرمقدار
گوشت چرخ کرده گوساله۲۵۰ گرم
بادمجان کبابی۲ عدد
پیاز داغ۱ عدد
تخم مرغ رانده۱ عدد
سایر موادمقدار
سیر له شده۲ حبه
پودر سوخاری ادویه‌دار۳ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رسیده۳ عدد
جعفری خرد شده۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کباب مخلوط مرواریدی

مرحله ۱: آماده‌سازی مواد گوشتی

ابتدا پیاز را رنده کنید و آن را به گوشت چرخ‌کرده اضافه کنید. سپس سیر رنده شده، تخم‌مرغ، جعفری خرد شده و ادویه‌ها را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. پس از آن، پودر سوخاری را افزوده و دوباره هم بزنید تا مواد منسجم‌تر شوند.

مرحله ۲: استراحت مواد گوشتی

مواد گوشتی را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. این کار باعث می‌شود که مواد بهتر به هم بچسبند و در حین پخت شکل خود را حفظ کنند.

مرحله ۳: آماده‌سازی بادمجان‌ها

بادمجان‌ها را خوب بشویید و به صورت حلقه‌ای برش دهید. برای از بین بردن تلخی بادمجان، حلقه‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه درون آب نمک قرار دهید، سپس آن‌ها را بشویید و خوب آبکشی کنید.

مرحله ۴: آماده‌سازی سیخ‌ها

سیخ‌های چوبی را حدود ۲۰ دقیقه درون آب قرار دهید تا مانع از سوختن آن‌ها در حین پخت شود.

مرحله ۵: ساخت کباب‌ها

مقداری از مواد گوشتی بردارید و به شکل گردو در دستان خود گرد کنید و به سیخ بزنید. پس از قرار دادن هر قطعه گوشت، یک حلقه بادمجان به سیخ اضافه کنید و این ترتیب را تکرار کنید.

مرحله ۶: آماده‌سازی گوجه‌ها

گوجه‌ها را نیز به سیخ بزنید. استفاده از گوجه گیلاسی برای زیبایی بیشتر توصیه می‌شود، اما اگر در دسترس نبود می‌توانید از گوجه‌های معمولی استفاده کنید.

مرحله ۷: پخت کباب

در تابه‌ای مناسب، مقداری روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود. سپس سیخ‌های کباب را در تابه قرار دهید و با حرارت ملایم پخته کنید. مطمئن شوید که کباب‌ها را به طور مرتب بچرخانید تا از هر طرف به خوبی پخته شوند.

مرحله ۸: سرو کردن

پس از اینکه کباب‌ها و گوجه‌ها به خوبی پخته شدند، هر دو را از سیخ‌ها جدا کرده و در دیس مناسبی چیده و تزئین کنید. این غذا را می‌توانید با برنج یا نان تازه سرو کنید. نوش جان!

آموزش انواع کباب

آخرین بروز رسانی در : شنبه 29 اردیبهشت 1403
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.