طرز تهیه کباب کهتویه فوق العاده خوشمزه و لذیذ به روش اصیل هرمزگانی

طرز تهیه کباب کهتویه

طرز تهیه کباب کهتویه

طرز تهیه کباب کهتویه خیلی ساده و راحته و این دستور پخت یه انتخاب عالی برای مواقعیه که دلتون یه کباب متفاوت و خوشمزه می‌خواد. با مواد اولیه ساده و در دسترس، می‌تونید یه وعده غذایی لذیذ رو تجربه کنید که همه از خوردنش لذت ببرن.

برای تهیه کباب کهتویه اول گوشت گوسفندی رو خوب تمیز کنید و به قطعات کوچک ببرید. پیاز رو رنده کنید و به گوشت اضافه کرده و با نمک و فلفل مخلوط کنید. بعد از ماساژ دادن، گوشت رو برای چند ساعت داخل یخچال بذارید تا مزه‌دار شه. قبل از کباب کردن، پودر لیمو عمانی اضافه کرده و دوباره ماساژ بدید. گوشت‌ها رو به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید. در آخر، کره ذوب شده روی کباب بریزید و همراه با پلو سرو کنید.

مواد برای ۵ نفرمقدار
گوشت گوسفندی۱ کیلوگرم
پیاز داغ۱ پیمانه
لیمو عمانی آسیاب شده۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
کره ذوب شدهبه مقدار لازم

طرز تهیه کباب کهتویه

مرحله ۱: آماده‌سازی گوشت

ابتدا گوشت گوسفندی را پاک کنید، خوب بشویید و به قطعات کوچک مانند چنجه خرد کنید. سپس گوشت‌های خرد شده را داخل یک کاسه بریزید.

مرحله ۲: اضافه کردن پیاز

پیازها را پوست بکنید و روی گوشت‌ها داخل کاسه رنده کنید. مطمئن شوید که پیاز مستقیماً روی گوشت رنده شود. سپس خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله ۳: افزودن ادویه‌جات

کمی نمک و فلفل سیاه به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و دوباره آن‌ها را خوب ماساژ دهید. باید حدود ۱۰ دقیقه به خوبی مواد را ماساژ دهید تا ادویه‌جات جذب شوند.

مرحله ۴: استراحت گوشت

روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را برای ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا گوشت استراحت کند و طعم‌دار شود.

مرحله ۵: افزودن پودر لیمو عمانی

۲ ساعت قبل از کباب کردن، پودر لیمو عمانی را روی گوشت بپاشید و با دستان تمیز آن را خوب ماساژ دهید تا طعم دار شود.

مرحله ۶: آماده‌سازی برای کباب کردن

گوشت‌های مزه‌دار شده را از یخچال بیرون بیاورید و آن‌ها را به سیخ بکشید.

مرحله ۷: کباب کردن

گوشت‌ها را روی منقل قرار دهید و به خوبی کباب کنید. در حین پخت، سیخ‌ها را به طور مرتب بچرخانید تا گوشت به خوبی و یکنواخت بپزد.

مرحله ۸: افزودن کره

در انتهای پخت، کره را ذوب کنید و روی کباب‌های داغ بریزید تا طعم آن‌ها را دوچندان کند.

مرحله ۹: سرو کردن

کباب‌ها را همراه با پلو سرو کنید و نوش جان کنید.

آموزش انواع کباب

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 27 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.