طرز تهیه کوکو عدس به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوکو عدس به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کوکو عدس کوکوی عدس یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو …

طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی سالاد سیب زمینی یکی از سالادهایی است که به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا آن را تهیه و سرو می کنند. این سالاد به روش …

طرز تهیه بادمجان پلو شیرازی مخصوص با طعم بسیار عالی

طرز تهیه بادمجان پلو شیرازی مخصوص با طعم بسیار عالی

طرز تهیه بادمجان پلو شیرازی بادمجان پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کلم پلو شیرازی اصل

طرز تهیه کلم پلو تهرانی طرز تهیه کلم پلو شیرازی اصل طرز تهیه کلم پلو خیلی خوشمزه طرز تهیه کلم پلو شیرازی اصل مجلسی طرز تهیه کلم پلو خوشمزه و مجلسی طرز تهیه کلم پلو با عدس طرز تهیه کلم پلو با گوشت قلقلی طرز تهیه کلم پلو ساده بدون گوشت

کلم پلو یک غذای اصیل شیرازی است که با کلم قمری تهیه می شود. اما از آن جا که کلم قمری همیشه در دسترس نیست، می توان کلم برگ را جایگزین آن کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلم پلو شیرازی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم قمری یا کلم برگ۵۰۰ گرم
آبغوره۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
آرد نخودچی۲ قاشق غذا خوری
برنج۴ پیمانه
سبزی کلم پلو۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبه و ادویه کاریبه مقدار لازم
سبزی کلم پلو شامل تره، کمی ترخون، ریحان و شوید می باشد.

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

مرحله اول

برای تهیه کلم پلوی خوشمزه و مخصوص به روش شیرازی در ابتدای کار، برنج را ۱ ساعت زودتر با کمی آب و نمک خیس می کنیم. یک قابلمه را با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس برنج را با کمی نمک به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.

مرحله دوم

در اواخر پخت، سبزی را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس آنرا را به آب جوش اضافه کرده و بعد از ۱۰ دقیقه، وقتی که نیم پز شد، آن را آبکش کرده و کنار می گذاریم. کلم قمری را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی خرد می کنیم.

مرحله سوم

اگر از کلم برگ استفاده می کنیم باید آن را شسته و به صورت نوارهای باریک برش بزنیم و خرد کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. کلم ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود.

مرحله چهارم

سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و کمی آّغوره می زنیم و می گذاریم روی حرارت تا آب آن به خوبی جمع شود. پیاز را شسته و پوست می کنیم و رنده می کنیم. سپس آب آن را با دست گرفته و درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله پنجم

گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر کاری و کمی آرد نخودچی را به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شود. سپس به شکل قلقلی در می آوریم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله ششم

در این مرحله گوشت های قلقلی را درون آن قرار می دهیم و تمام قسمت های آنها را سرخ می کنیم. کف یک قابلمه را با کمی روغن چرب می کنیم. ته دیگ مورد نظر را کف دیگ می چینیم. یک لایه مخلوط برنج و سبزی را کف قابلمه می ریزیم.

مرحله هفتم

یک لایه مخلوط کلم روی آن ریخته و همینطور ادامه می دهیم تا مواد تمام شود. در آخر، کمی کره حیوانی روی برنج ریخته و آن را روی حرارت ملایم دم می کنیم. وقتی که خواستیم غذا را بکشیم، کوفته ها را روی آن یا دورش می ریزیم.

مرحله هشتم

در صورت تمایل می توان به یک روش دیگر نیز این غذا را اماده کرد. در این روش می توان کوفته ها را در زمانی که برنج در حال دم کشیدن است لابه لای برنج اضافه کرد اما برای این که مجلسی تر شود موقع سرو اضافه می شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 آذر 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.