طرز تهیه حلوای هویج مجلسی با طعم و رنگ بسیار عالی
طرز تهیه خورش آلو مسما شمالی با مرغ و طعم بسیار عالی
طرز تهیه خورش آلو مسما شمالی خورش آلو مسما از خورش های قدیمی ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور دستورهای بسیار متعددی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه پاستا آلفرنو به روش ایتالیایی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پاستا آلفرنو پاستا آلفرنو یکی از غذاهای خاص و خوشمزه ایتالیایی است که با ترکیبات و رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه پیراشکی ژامبون مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پیراشکی ژامبون پیراشکی ژامبون یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که برای پیش غذا نیز مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه حلوای هویج
حلوای هویج یکی از حلوهای بسیار خوشرنگ و مجلسی کشورمان است که در شهرهای مختلف با روش های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای هویج در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم حلوای هویج | |
شکر | ۱ و نیم پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
گلاب | ½ پیمانه |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
کره | ۳۰ گرم |
پوره هویج | ۲ پیمانه |
طرز تهیه حلوای هویج
مرحله اول
برای تهیه حلوای هویج مجلسی در ابتدای کار هویج را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم. در ادامه هویج را به همراه ۱ لیوان آن درون قابلمه اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا هویج کاملا بپزد.
مرحله دوم
حالا زمانی که هویج کاملا پخته و نرم شد، آن را از قابلمه خارج می کنیم، سپس درون بلندر قرار می دهیم و مخلوط می کنیم تا پوره هویج آماده شود. در ادامه شهد حلوا را درست می کنیم، برای این منظور آب و شکر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس گلاب را به همراه زعفران دم کرده و پودر هل به شهد حلوا اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا ذرات شکر درون آب حل شود. حالا اجازه می دهیم شهد روی حرارت بماند تا جوش بیاید.
مرحله چهارم
زمانی که شهد حلوا جوش آمد آن را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم خنک شود. در ادامه آرد را درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود.
مرحله پنجم
در این مرحله کره را به همراه روغن مایع درون تابه حاوی آرد اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه پوره هویج را به آرد اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا پوره هویج و آرد کاملا مخلوط و یکدست شوند.
مرحله ششم
حالا پوره هویج را به همراه آرد ۲ تا ۳ دقیقه تفت می دهیم، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و شهد را طی ۲ مرحله به حلوا اضافه می کنیم. در ادامه به صورت مداوم هم می زنیم تا شهد به خورد حلوا برود، سپس تابه را مجددا روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله حلوا هویج را تند تند هم می زنیم تا درون تابه جمع شود. در ادامه حلوا را از روی حرارت بر می داریم، سپس به روش گهواره ای درون تابه جمع می کنیم و مقداری از حلوا را درون قیف ماسوره ای با سر ماسوره ستاره می ریزیم.
مرحله هشتم
در نهایت باقی مانده حلوا هویج را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به شکل دلخواه طرح می زنیم، سپس با قیف روی آن حلوا را پایپ می کنیم. در آخر روی حاوی را با خلال پسته به سلیقه خود تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- fiuz.food