طرز تهیه کتلت مرغ

طرز تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی طرز تهیه کتلت مرغ مجلسی طرز تهیه کتلت مرغ پخته شده طرز تهیه کتلت مرغ ساده طرز تهیه کتلت مرغ با برنج طرز تهیه کتلت مرغ دونفره طرز تهیه کتلت مرغ مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ بدون سیب زمینی

کتلت مرغ از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می توانیم از آن به عنوان یک پیش غذای مجلسی نیز استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت مرغ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۴۵۰ گرم
دنبه گوسفندی۵۰ گرم
سیب زمینی متوسط۲ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
سیر۳ حبه
جعفری۵ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط۲ عدد
آرد سوخاری۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ تا ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
پاپریکا و پودر آویشنبه مقدار کافی
پودر تخم گشنیز و پودر زنجبیلبه مقدار کافی

طرز تهیه کتلت مرغ

مرحله اول

برای تهیه کتلت مرغ مجلسی ابتدای کار سیب زمینی را به خوبی می شوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم و قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم سیب زمینی به مدت ۴۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا کاملا بپزد و مغز آن به طور کامل نرم شود. در ادامه سینه مرغ و دنبه را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله دنبه و سینه مرغ را درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم، سپس جعفری را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی ش خارج شود. در ادامه پس از گذشت ۴۵ دقیقه سیب زمنی را از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله چهارم

حالا پوست سیب زمینی را جدا می کنیم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه سبزی جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله جعفری ساطوری شده را درون کاسه حاوی گوشت مرغ چرخ شده اضافه می کنیم. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم.

مرحله ششم

حالا فلفل دلمه ای را به ۲ قسمت تقسیم می کنیم، سپس دانه های آن را خارج می کنیم و به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه سیر رنده شده را به همراه فلفل دلمه ای رنده شده به گوشت مرغ چرخ شده اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله زمانی که سیب زمینی رنده شده کاملا خنک شد آن را به همراه پاپریکا، پودر آویشن، پودر تخم گشنیز، پودر زنجبیل، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه درون کاسه حاوی مخلوط گوشت مرغ چرخ شده اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس به خوبی می شوییم و به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه پیاز را از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش گرفته شود، سپس آنرا درون کاسه حاوی مخلوط گوشت مرغ اضافه می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله مخلوط گوشت مرغ را با دست خوب ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس تخم مرغ را به همراه آرد سوخاری به آن اضافه می کنیم و مجددا مخلوط می کنیم تا مایه کتلت آماده و کاملا منسجم شود.

مرحله دهم

توجه داشته باشید در صورتی که مایه کتلت شل بود، به آن مقداری آرد سوخاری اضافه کنید و مجددا ورز دهید. حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.

مرحله یازدهم

حالا پس از گذشت این زمان مایه کتلت را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم روغن گرم شود.

مرحله دوازدهم

در این مرحله به اندازه یک نارنگی کئچک از مایه کتلت را بر می داریم و در دست به شکل دلخواه فرم می دهیم و وسط آن را با انگشت یک حفره ایجاد می کنیم، سپس به آرامی درون تابه قرار می دهیم تا کاملا سرخ شود.

مرحله سیزدهم

حالا به همین ترتیب کتلت ها را فرم می دهیم تا مایه کتلت تمام شود. در ادامه زمانی که یک طرف کتلت کاملا سرخ شد، آن را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا سرخ شود. حالا کتلت ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم.

مرحله چهاردهم

در نهایت زمانی که روغن اضافی کتلت ها کاملا خارج شد، آن ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در ادامه کتلت ها را به همراه سس دلخواه، خیارشور، گوجه فرنگی و برنج زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 27 دی 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.