طرز تهیه چیپس پاستا ایتالیایی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه نان فوکاچیا به روش ایتالیایی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه نان فوکاچیا نان فوکاچیا یکی از انواع نان های خوشمزه و بی دردسر است که بافت و طعم بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!
طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سسهای خوشمزه و لذیذ است که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار میگیرد از این سس دلچسب میتوانید در کنار …
طرز تهیه آبگوشت دیزی به روش سنتی با رنگ و طعم عالی
طرز تهیه آبگوشت دیزی آبگوشت دیزی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که دستورهای بسیار متنوعی دارد و تقریبا هر شهر کشورمان یک نوع آبگوشت منحصر به خودش دارد، برای …
طرز تهیه چیپس پاستا
چیپس پاستا یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و ساده ایتالیایی است که با طعم های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیپس پاستا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم چیپس پاستا | |
پاستا | ۱ بسته |
روغن | ۳ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن و پودر پاپریکا | به مقدار کافی |
فلفل قرمز، نمک و زرد چوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه چیپس پاستا
مرحله اول
برای تهیه چیپس پاستای خوشمزه در ابتدای کار پاستا را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس پودر آویشن، پودر پاپریکا، فلفل قرمز، نمک و زرد چوبه به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم پاستا به مدت ۶ تا ۷ دقیقه درون آب جوش بماند تا کاملا نرم و پخته شود. در ادامه پس از گذشت این زمان پاستا را درون آبکش می ریزیم و آبکشی می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله زمانی که آب اضافی پاستا خارج شد، با یک پارچه تمیز روی سطح کار را می پوشانیم، سپس پاستا را روی پارچه پهن می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۴ ساعت در دمای محیط خشک شود.
مرحله چهارم
حالا پس از گذشت این مدت زمانی که پاستا کاملا خشک شد یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به اندازه ای که پاستا درون آن شناور بماند روغن مایع اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه روغن به خوبی گرم شد، پاستاها را به روغن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم به طور کامل سرخ شوند. پس از اینکه پاستاها کاملا خشک شدند، آنها را از قابلمه خارج می کنیم.
مرحله ششم
برای گرفتن روغن اضافی چیپس پاستا می توانیم از توری فلزی استفاده کنیم یا اینکه آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت چیپس پاستا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
- منبع :
- thread