طرز تهیه شیش طاووق به روش لبنانی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیش طاووق

طرز تهیه شیش طاووق شیش طاووق ترکی ادویه شیش طاووق

شش طاووق یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار لبنانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیش طاووق در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲۰۰ گرم
ماست۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
سیر۲ تا ۳ حبه
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق غذاخوری
کره۲۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد بزرگ
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
پیاز۱ عدد بزرگ
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا½ قاشق چایخوری
پودر دارچین، زنجبیل تازه و پونه یا آویشن½ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیش طاووق

مرحله اول

برای تهیه شیش طاووق لبنانی ابتدای کار سینه مرغ را به صورت مکعبی یکسان خرد می کنیم. در ادامه ماست را به همراه رب گوجه فرنگی و روغن زیتون درون یک کاسه مناسب و گود می ریزیم، سپس هم می زنیم.

مرحله دوم

حالا آب لیمو ترش تازه را به همراه نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر دارچین و پونه یا پودر آویشن به مخلوط ماست اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه پوست سیر و زنجبیل تازه را جدا می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیر و زنجبیل را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس به مخلوط ماست اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه تکه های سینه مرغ را درون مخلوط ماست قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا سینه مرغ را با مواد مخلوط می کنیم تا به مواد آغشته شود. در ادامه روی کاسه حاوی مواد جوجه را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال بماند تا گوشت مرغ مزه دار شود.

مرحله پنجم

در این مرحله پس از گذشت این زمان سیخ های چوبی را به مدت ۳۰ دقیقه درون آب سرد قرار می دهیم تا هنگام پخت جوجه کباب ها سیخ ها نسوزند. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس به صورت مربعی خرد می کنیم.

مرحله ششم

حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت مربعی هم اندازه با فلفل دلمه ای خرد می کنیم. در ادامه سیخ های چوبی را از آب سرد خارج می کنیم، سپس خشک می کنیم و یک تکه فلفل دلمه ای به سیخ می کشیم.

مرحله هفتم

در این مرحله یک تکه گوشت مرغ و یک تکه پیاز به ترتیب به سیخ می کشیم، سپس به همین ترتیب لابه لای پیاز و فلفل دلمه ای یک تکه گوشت مرغ قرار می دهیم تا مواد تمام شوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا کره را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کره آب شود. در ادامه جوجه کباب ها را درون تابه قرار می دهیم، سپس کاملا سرخ می کنیم تا گوشت مرغ مغز پخت شود. در حین پخت مقداری زعفران روی جوجه ها می مالیم.

مرحله نهم

در این مرحله جوجه کباب ها را از تابه خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در آخر شیش طاووق را به همراه برنج زعفرانی و گوجه فرنگی یا نان تازه سرو کرده، سپس میل کنید. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 14 اسفند 1400
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.