طرز تهیه آش کشک به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه آش کشک
آش کشک از غذاهای خاص و بسیار محبوب ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش کشک در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بلغور گندم | ۱ پیمانه |
برنج نیم دانه | ½ پیمانه |
نخود | ½ پیمانه |
لوبیا | ½ پیمانه |
پیاز | ⅔ پیمانه |
سیر | ۳ حبه |
عصاره مرغ یا عصاره گوشت | ۲ ملاقه |
نمک | ۲ و نیم قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
سبزی آش | ۵۰۰ گرم |
طرز تهیه آش کشک
مرحله اول
برای تهیه آش کشک سنتی در ابتدای کار نخود و لوبیا را می شوییم تا گردو و غبارشان شسته شود، سپس درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ شب درون آب بمانند تا به خوبی خیس بخورند.
مرحله دوم
حالا برای این که نفخ حبوبات بهتر گرفته شود در طی این زمان آب آن ها را ۳ مرتبه عوض می کنیم. در ادامه پس از گذشت این زمان بلغور را به همراه برنج نیم دانه درون یک کاسه مناسب حاوی آب می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله اجازه می دهیم بلغور و برنج به مدت ۳ ساعت درون آب بمانند تا خیس بخورند. در ادامه پس از گذشت این زمان پوست سیر و پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله چهارم
حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس سیر را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه مقداری زردچوبه به پیاز و سیر اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا زردچوبه سرخ شود. در ادامه مخلوط بلغور و برنج را درون آبکش می ریزیم.
مرحله ششم
حالا اجازه می دهیم آب اضافی بلغور خارج شود، سپس درون قابلمه حاوی پیاز و سیر اضافه می کنیم. در ادامه نخود و لوبیا را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس آن ها را درون قابلمه می ریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله به اندازه ای که تمام مواد را در بر بگیرد، آب اضافه می کنیم، سپس حرارت را زیاد می کنیم تا آب جوش بیاید. در ادامه سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و ترخون) را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم.
مرحله هشتم
حالا زمانی که آب جوش آمد حرارت را ملایم می کنیم، سپس یک قاشق چوبی روی قابلمه قرار می دهیم و درب قابلمه را می بندیم، سپس اجازه می دهیم حبوبات درون آب جوش بمانند تا کاملا پخته شوند.
مرحله نهم
در این مرحله سبزی آش را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه زمانی که حبوبات کاملا پخته و نرم شدند نمک و عصاره گوشت یا مرغ را به آن اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.
مرحله دهم
حالا سبزی را به آش اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه اجازه می دهیم آش به مدت ۳۰ دقیقه با درب باز جوش بزند تا جا بیوفتد. دقت کنید گاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله یازدهم
در نهایت پس از گذشت این زمان آش را از روی حرارت بر می داریم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر روی آش را به سلیقه خود با مقداری پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ تزئین می کنیم، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- tabriz
مطالب پربازدید از سراسر وب
- مدل دستبند طلا شیک و جدید فوق العاده خاص برای سخت پسندان
- تابلو دکوراتیو پروانه فوق العاده شیک؛ طرح های خاص و کمتر دیده شده
- آرایش چشم رنگ صورتی برای بانوانی که می خواهند در مجالس بدرخشند!
- طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست؛ با این روش کالریش رو بیار پایین تر!
- طرز تهیه سالاد الویه بازاری؛ با این آموزش مثل کارخونه ای درست کن!