طرز تهیه انار پلو با مرغ مجلسی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه انار پلو با مرغ مجلسی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه انار پلو انار پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولا در شب یلدا به عنوان شام درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه سوپ پیازچه به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سوپ پیازچه به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سوپ پیازچه سوپ پیازچه از سوپ های قدیمی و خوشمزه بین المللی است که هم به عنوان پیش غذا سرو می شود، هم به عنوان یک سوپ تقویتی برای تقویت …

طرز تهیه سوپ کدو سبز مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سوپ کدو سبز مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سوپ کدو سبز سوپ کدو سبز یکی از سوپ های خاص و خوشمزه بین المللی است که دارای کالری پایینی می باشد و با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه املت گوجه فرنگی

طرز تهیه املت حرفه ای طرز تهیه املت خوشمزه طرز تهیه املت گوجه با فلفل دلمه طرز تهیه املت لاکچری طرز تهیه املت مخصوص طرز تهیه املت ساده با گوجه

املت گوجه فرنگی یکی از محبوب ترین صبحانه های گرم در میان ایرانیان است که در کافه های لاکچری دستخوش تغییرات زیادی شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت گوجه فرنگی در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوجه فرنگی۸ عدد متوسط
سیر۱ حبه
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه ای (اختیاری)½ فلفل دلمه ای
تخم مرغ۴ تا ۵ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
رب گوجه فرنگی (اختیاری)۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه املت گوجه فرنگی

مرحله اول

برای تهیه املت گوجه فرنگی مخصوص ابتدا گوجه فرنگی را رنده می کنیم و داخل یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه سیر را به همراه پیاز و فلفل دلمه ای با رنده ریز رنده می کنیم و به تابه حاوی گوجه فرنگی می افزاییم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که برای سرعت بیشتر می توانیم تمام مواد را به جای رنده کردن داخل میکسر یا مخلوط کن بریزیم و به پوره تبدیل کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت قرار می دهیم و هر چند لحظه یک بار مواد را هم می زنیم.

مرحله سوم

در همین حین مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد درون تابه اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا ادویه ها به خورد مواد بروند. تفت دادن مواد را باید تا زمانی آب اضافی شان به طور کامل کشیده شود، ادامه دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب اضافی مواد درون تابه کشیده شد، چند قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم و شروع به تفت دادن مواد می کنیم تا به خوبی سرخ شود. در ادامه مواد را یک سمت تابه جمع می کنیم، سپس رب گوجه فرنگی را به قسمت خالی تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

اصافه کردن رب گوجه فرنگی اختیاری است، ولی اگر به درستی به املت اضافه شود باعث خوشرنگ تر شدن و خوشمزه تر شدن آن می شود. ولی اگر نتوانیم طعم خامی رب گوجه فرنگی را بگیریم، روی طعم املت تاثیر منفی می گذارد.

مرحله ششم

به همین دلیل رب گوجه فرنگی را باید با حوصله تفت دهیم تا به طور کامل سرخ شود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد، آنرا با دیگر مواد ترکیب می کنیم، سپس تخم مرغ ها را یک با یک به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بپزند.

مرحله هفتم

توجه داشته باشیبد که هم زدن تخم مرغ در املت سلیقه ای است. اگر دوست دارید املت کاملا مخلوط باشد، باید بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها به صورت مداوم مواد درون تابه را مخلوط کنیم تا علاوه بر پختن تخم مرغ ها، املت نیز به خوبی یکدست شود.

مرحله هشتم

در پایان پس از اینکه املت شروع به روغن انداختن کرد، آماده سرو است. در ادامه املت را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با سبزیجات معطر تزیین می کنیم. در نهایت این املت خوشمزه را به همراه نان بربری تازه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 29 شهریور 1400
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.