طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، از سالاد کلم بروکلی می‌توانید به عنوان یک پیش غذای خوش …

طرز تهیه سوهان عسلی به روش خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سوهان عسلی به روش خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه سوهان عسلی سوهان عسلی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و از آن می‌توان به عنوان یکی از تنقلات پر طرفدار …

طرز تهیه رولت کدو حلوایی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه رولت کدو حلوایی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه رولت کدو حلوایی رولت کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذید است که بافتی نرم و لطیف دارد و یک میان وعده مقوی و پر خاصیت محسوب می‌شود، …

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ

طرز تهیه کیک بدون تخمه مرغ و شیر بدون فر طرز تهیه کیک بدون تخمه مرغ با ماست بدون فر کیک بدون تخمه مرغ و روغن کیک بدون تخمه مرغ ترکیه کیک بدون تخمه مرغ و کره بدون فر کیک اسفنجی بدون تخمه مرغ و شیر فیلم کیک بدون تخمه مرغ

کیک بدون تخم مرغ یکی از انواع کیک های ساده بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک بدون تخم مرغ
آب یا شیر۱ پیمانه
شکر۱ پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
آرد سفید۲ پیمانه
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
وانیل⅛ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ

مرحله اول

برای تهیه کیک بدون تخم مرغ ساده ابتدای کار آب یا شیر را به همراه شکر و روغن مایع درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم می زنیم تا ذرات شکر درون آب یا شیر حل شود.

مرحله دوم

حالا آرد را به همراه بکینگ پودر و وانیل درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی ۳ مرحله به مخلوط آب یا شکر اضافه می کنیم و با کمک لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله زمانی که مایه کیک یکدست شد یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم و آرد پاشی می کنیم. حالا قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی از قالب خارج شود.

مرحله چهارم

در این مرحله مایه کیک را درون قالب می ریزیم و قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود. در ادامه از ۱۵ دقیقه قبل فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه پس از گذشت این زمان کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم.

مرحله ششم

برای این منظور یک سیخ چوبی یا خلال دندان در مرکز کیک فرو می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. در ادامه قالب را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود.

مرحله هفتم

در نهایت کیک را به آرامی از قالب خارج می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در آخر کیک را به صورت قطعات دلخواه برش می زنیم و به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 فروردین 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.