طرز تهیه کیک انگلیسی با بافت پنبه ای و طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک انگلیسی
کیک انگلیسی از کیک های معروف و بسیار خوشمزه کشور انگلیس است که معمولا در کافه ها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک انگلیسی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک انگلسی | |
آرد سفید | ۲ لیوان |
تخم مرغ درشت | ۴ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
شیر | ½ لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ و نیم قاشق مرباخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | به مقدار کافی |
طرز تهیه کیک انگلیسی
مرحله اول
برای تهیه کیک انگلیسی خوشمزه ابتدای کار زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم، سپس درون ۲ کاسه جداگانه می ریزیم. در ادامه سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی هم می زنیم، سپس حین هم زدن یک سوم شکر را به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا به هم زدن سفیده تخم مرغ ادامه می دهیم تا کاملا سفید رنگ و حجیم شود و در صورتی که کاسه را بر می گردانیم مواد از کاسه نریزد. در ادامه وانیل و باقی مانده شکر را درون زرده تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس با دور تند همرن برقی هم می زنیم.
مرحله سوم
در این مرحله زمانی که مخلوط زرده تخم مرغ روشن و کش دار شد، هم زدن را متوقف می کنیم. در ادامه روغن مایع را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و مجددا با دور تند همزن برقی در حد مخلوط شدن مواد هم می زنیم.
مرحله چهارم
حالا آرد را به همراه بکینگ پودر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم و درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه مخلوط آرد را به همراه شیر کم کم به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مخلوط زرده تخم مرغ را هم می زنیم تا بافت مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه سفیده تخم مرغ را به مایه کیک اضافه می کنیم، سپس با لیسک به صورت دورانی به یک سمت مواد را فولد می کنیم تا پف سفیده تخم مرغ نخوابد.
مرحله ششم
حالا فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه کف قالب مورد نظرمان را با روغن مایع چرب می کنیم، سپس آرد پاشی می کنیم و قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی از قالب خارج شود.
مرحله هفتم
در این مرحله نیمی از مایه کیک را درون قالب می ریزیم، سپس روی آن را با قاشق صافی می کنیم. در ادامه مقداری پودر کاکائو درون الک می ریزیم، سپس روی مایه کیک الک می کنیم و مابقی مایه کیک را درون قالب می ریزیم.
مرحله هشتم
حالا روی کیک را به آرامی با کمک قاشق صاف می کنیم، سپس قالب را چند بار آرام روی سطح کار می کوبیم تا حباب های اضافی بین مایه کیک از بین برود. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر بماند تا بپزد.
مرحله نهم
در نهایت پس از گذشت این زمان کیک را با خلال دندان تست می کنیم، در صورتی که کیک کاملا پخته بود آن را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه کیک را از قالب خارج می کنیم، سپس به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان.