طرز تهیه کتلت سویا به روش رژیمی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه نخود فرنگی پلو با گوشت و شوید و طعمی عالی
طرز تهیه نخود فرنگی پلو نخود فرنگی پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …
طرز تهیه کشک و بادمجان ساده رستورانی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کشک و بادمجان ساده کشک و بادمجان یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که امروزه با روش های و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه ساندویچ گوشت رستورانی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه ساندویچ گوشت ساندویچ گوشت از غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه کتلت سویا
کتلت سویا یکی از انواع غذاهای محبوب رژیمی محسوب می شود که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت سویا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر | |
سویا | ۳ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
قارچ | ۴ تا ۵ عدد |
تخم مرغ | ۲ تا ۳ عدد |
فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک | به مقدار کافی |
زیره | ½ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
عصاره گوشت | ۱ عدد |
پودر سوخاری | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کتلت سویا
مرحله اول
برای تهیه کتلت سویا به روش رژیمی در ابتدای کار سویا را به همراه آب ولرم درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم سویا به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد و حجم آن دو برابر شود.
مرحله دوم
حالا پس از گذشت این زمان سویا را از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه پوست پیاز و سیب زمینی را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت درشت خرد می کنیم، بعد قارچ را می شوییم و خرد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله سیب زمینی را به همراه پیاز و قارچ درون چرخ گوشت می ریزیم، سپس صافی را روی یک کاسه مناسب قرار می دهیم و مواد را چرخ می کنیم تا آب اضافی شان کاملا گرفته شود. در ادامه سویا، عصاره گوشت و زیره را درون چرخ گوشت می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا سویا را روی سیب زمینی و پیاز چرخ می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. توجه داشته باشید در صورتی که مواد کتلت آب دار بود، آن را با دست فشار دهید تا آب اضافی اش کاملا گرفته شود.
مرحله پنجم
در این مرحله تخم مرغ را به مواد کتلت اضافه می کنیم، سپس ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک، پودر سوخاری و زعفران دم کرده را به مواد کتلت اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم مایه کتلت به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند تا مزه ها با هم ترکیب شوند. در ادامه پس از گذشت این زمان مایه کتلت را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله هفتم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه مقداری از مواد کتلت بر می داریم و در دست به شکل دلخواه فرم می دهیم.
مرحله هشتم
در نهایت کتلت های سویا را درون تابه قرار می دهیم، سپس کاملا سرخ می کنیم. در ادامه کتلت های سویا را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه نان تازه، خیارشور، سیب زمینی سرخ کرده و گوجه فرنگی سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- vigiha