طرز تهیه سالاد الویه ساده با مرغ و طعمی بسیار عالی

طرز تهیه سالاد الویه ساده با مرغ و طعمی بسیار عالی

طرز تهیه سالاد الویه سالاد الویه یکی از انواع سالادهای خوشمزه و ساده کشور روسیه است که به دلیل طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه آش گندم ساده به روش سنتی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه آش گندم ساده به روش سنتی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه آش گندم ساده آش گندم یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کباب لا پلویی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کباب لا پلویی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کباب لا پلویی کباب لا پلویی یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه املت شاپوری

طرز تهیه املت شاپوری طرز تهیه شاپوری طرز تهیه املت رشتی

املت شاپوری یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه شمال کشورمان است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت شاپوری در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پوره گوجه فرنگی۲ پیمانه
پیاز۲ عدد کوچک
سیر۴ حبه
تخم مرغ۳ عدد
کنسرو لوبیا چیتی۱ پیمانه
نمک، فلفل قرمز و زردچوبهبه مقدار کافی
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه مقدار کافی

طرز تهیه املت شاپوری

مرحله اول

برای تهیه املت شاپوری به روش مجلسی ابتدای کار گوجه فرنگی را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه پوست سیر و پیاز را جدا می کنیم و می شوییم.

مرحله دوم

حالا سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس سیر را به همراه فلفل قرمز و زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ باز کند. در ادامه پوره گوجه فرنگی را به رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و مقداری آب جوش به آن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله نمک را به مخلوط پوره گوجه فرنگی اضافه می کنیم، سپس درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم آب اضافی پوره گوجه فرنگی کشیده شود و روغن بیندازد. در ادامه تخم مرغ ها را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا مواد را مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم تخم مرغ کمی ببندد. پس از اینکه املت آماده شد، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس کنسرو لوبیا چیتی را کنار آن می ریزیم و به همراه نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 اردیبهشت 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.