طرز تهیه خورش اسپناساک مازندرانی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه خورش اسپناساک
خورش اسپناساک یکی از انواع غذاهای سنتی استان مازندران است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش اسپناساک در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۲۰۰ گرم |
اسفناج تازه | ۱ کیلو گرم |
سبزیجات معطر | ۳۰۰ گرم |
سیر | ۳ تا ۴ حبه |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
هویج | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
آب نارنج | به مقدار کافی |
تخم مرغ | ۳ عدد |
طرز تهیه خورش اسپناساک
مرحله اول
برای تهیه خورش اسپناساک به روش مازندرانی ابتدای کار اسفناج را به همراه سبزیجات معطر (جعفری، گشنیز، تره و نعنا) می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان کاملا خارج شود.
مرحله دوم
حالا گوشت را به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس سبزیجات را روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه پوست سیر و پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم، سپس بلافاصله سیر و پیاز را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شده و عطر سیر آزاد شود.
مرحله چهارم
حالا گوشت را به همراه فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد و پس از آن اسفناج را به همراه سبزیجات معطر به گوشت اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله حرارت را زیاد می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا سبزیجات تغییر رنگ بدهند. در ادامه به اندازه کافی آب جوش اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم خورش به مدت ۲ ساعت روی حرارت بماند تا گوشت کاملا پخته شود.
مرحله ششم
حالا هویج را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه پس از گذشت ۱ ساعت هویج را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم هویج کاملا پخته و نرم شود.
مرحله هفتم
در این مرحله پس از گذشت این زمان تخم مرغ ها را به خورش می افزاییم، سپس بدون هم زدن اجازه می دهیم تخم مرغ ها درون خورش ببندند. در ادامه پس از گذشت ۱۰ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله هشتم
در نهایت بسته به نوع سلیقه مقداری آب نارنج به خورش اضافه می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در آخر خورش اسپناساک را به همراه پلو زعفرانی و سبزی خوردن سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- cookmook360
مطالب پربازدید از سراسر وب
- مدل گردنبند طلا شیک و جدید؛ این طرح ها را کمتر جایی می تونید ببینید!
- اکسسوری با طرح گربه؛ اگه می خوای متفاوت باشی حتما این مدل ها رو ببین
- عبای شیک صورتی فوق العاده جذاب برای خانم های شیک پوش
- مدل ناخن سبز شیک فوق العاده شیک و جذاب؛ ایده های جدید و خاص!
- طرز تهیه کاهو سکنجبین؛ اینجوری درست کنی همه عاشقش میشن!