طرز تهیه کیک معجون به روش خانگی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک معجون

طرز تهیه کیک معجون , دستور پخت کیک معجون خانگی

کیک معجون یکی از انواع کیک های خوشمزه و سالم است که بافت آن مرطوب و به دلیل میزان کم شکر در رسپی آن بسیار سالم می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک معجون در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک معجون
خرما۱۰ عدد
شیر۱۰۰ گرم
روغن مایع۱۰۰ گرم
شیره انگور۱۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد درشت
موز۱ عدد متوسط
مغز گردو½ لیوان
پودر نارگیل½ لیوان
آرد۱ پیمانه
بکینگ پودر۱۲ گرم
پودر هل۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کردهبه مقدار کافی

طرز تهیه کیک معجون

مرحله اول

برای تهیه کیک معجون خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. در ادامه پوست موز را جدا کرده و خرد می کنیم، سپس درون غذاساز می ریزیم.

مرحله دوم

حالا پوست و هسته خرماها را جدا کرده و به همراه مقداری زعفران دم کرده و پودر نارگیل، تخم مرغ ها، مغز گردو و پودر هل به غذاساز افزوده و به خوبی میکس می کنیم تا مواد ترکیب و کاملا پوره شوند. در ادامه مخلوط خرما را درون یک کاسه مناسب منتقل می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله شیر را درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شیر گرم شود. توجه داشته باشید شیر خیلی داغ یا نجوشد، در حد ولرم شدن که دست را نسوزاند کفایت می کند. حالا شیر را به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

در ادامه مایه درون کاسه را با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس به ترتیب شیره انگور را به همراه روغن مایع به کاسه اضافه کرده و هر کدام را در حد مخلوط شدن هم می زنیم تا مایه اولیه کیک کاملا یکدست شود.

مرحله پنجم

در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم و طی ۲ مرحله به کاسه اضافه می کنیم، سپس با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک کاملا یکدست شود.

مرحله ششم

حالا قالب های مافین را با مقداری روغن مایع چرب کرده، سپس دو سوم گنجایش قالب ها را از مایه کیک پر می کنیم. در ادامه قالب را طبقه وسط میانی فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه کیک ها پف کنند.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان حرارت فر را به ۱۶۰ درجه سانتی گراد کاهش داده، سپس اجازه می دهیم کیک ها کاملا بپزند. برای تست پخت کیک یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.

مرحله هشتم

در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملا پخته است. در ادامه قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شوند، سپس کیک ها را از قالب جدا کرده و با مغزیجات تزیین می کنیم. نوش جان.

بروز رسانی توسط در شنبه 26 فروردین 1402
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.