طرز تهیه کیک لیمو بدون فر خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک لیمو بدون فر خانگی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک لیمو بدون فر کیک لیمو بدون فر یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که عطر و بافت بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه کیک نارنگی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک نارنگی به روش خانگی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک نارنگی کیک نارنگی یکی از کیک های معطر و خوشمزه فصل پاییز است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، کوکوی جعفری را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …

طرز تهیه کیک بسبوسه

طرز تهیه کیک بسبوسه نارگیلی طرز تهیه کیک بسبوسه عربی طرز تهیه بسبوسه پنیری طرز تهیه کیک عربی طرز تهیه بسبوسه خامه ای طرز تهیه کیک بسبوسه مصری کیک بسبوسه شف طیبه

کیک بسبوسه یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بسبوسه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک بسبوسه
آرد سمولینا۱ پیمانه
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
ماست¼ پیمانه
روغن مایع¼ پیمانه
شکر⅓ پیمانه
پودر هل۱ قاشق چایخوری
پودر نارگیل½ پیمانه
بیکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
مواد لازم شربت
شکر½ پیمانه
آب¼ پیمانه
زعفران دم کرده۱ قاشق چایخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک بسبوسه

مرحله اول

برای تهیه کیک بسبوسه خوشمزه در ابتدای کار شربت را آماده می کنیم، برای این منظور شکر را به همراه آب، زعفران دم کرده، گلاب و آب لیمو ترش تازه درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه می دهیم شربت کمی بجوشد، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته تا شربت کاملا خنک شود. در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس تخم مرغ ها را به همراه شکر و پودر هل درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۶ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا کرم رنگ و کش دار شود.

مرحله چهارم

در ادامه خامه را به همراه ماست، روغن مایع و زعفران دم کرده به کاسه اضافه کرده و با دور متوسط در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا آرد و بیکینگ پودر را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

همراه با اضافه کردن آرد پودر نارگیل را اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود. حالا درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه مایه را درون قالب ریخته و چند مرتبه محکم روی سطح کار می‌کوبیم تا حباب و هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود. ادامه خامه را درون قیف ریخته و به دلخواه به صورت نازک روی مایه کیک پایپ می کنیم.

مرحله هفتم

حالا قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.

مرحله هشتم

حالا خلال دندان یا سیخ چوبی را از مرکز کیک خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کمی از داغی کیک کاسته شود.

مرحله نهم

حالا شربت خنک شده را روی کیک می ریزیم و اجازه می دهیم کیک به مدت ۲ تا ۳ ساعت استراحت کند و کاملا خنک شود. پس از گذشت این زمان کیک را برش زده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.