طرز تهیه دسر زعفرانی به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه دسر زعفرانی
دسر زعفرانی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و خوشرنگ است که با رسپی های متفاوتی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر زعفرانی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم دسر زعفرانی | |
شیر | ۴ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
گلاب | ½ پیمانه |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق غذاخوری |
آب | ½ پیمانه |
خامه صبحانه | ۱ بسته |
دانه هل | ۴ عدد |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
طرز تهیه دسر زعفرانی
مرحله اول
برای تهیه دسر زعفرانی خوشمزه در ابتدای کار پودر ژلاتین را به همراه آب درون یک کاسه مناسب می ریزیم و کمی مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کند. در ادامه کاسه را روی بخار کتری می گذاریم.
مرحله دوم
حالا ژلاتین را به روش بنماری حل کرده و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود. در ادامه شیر را به همراه شکر و دانه هل درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس هم می زنیم تا شکر حل شود.
مرحله سوم
زمانی که ذرات شکر حل شد، زعفران دم کرده را به همراه گلاب به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه خامه را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مقداری از مخلوط شیر را به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم.
مرحله چهارم
زمانی که خامه با دمای شیر هماهنگ شد، آنرا به همراه ژلاتین به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مایه دسر کاملا ترکیب و یکدست شود. در ادامه قابلمه را از روی حرارت برداشته و مایه دسر را از صافی رد می کنیم.
مرحله پنجم
زمانی که مایه دسر کاملا یکدست شد، آنرا درون قالب مورد نظرمان ریخته و قالب را به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا سفت شود. به دلیل وجود شیر و خامه در رسپی نیازی به چرب کردن قالب نیست.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج می کنیم، سپس اطراف دسر را به کمک چاقو از قالب جدا کرده و دسر را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم.در نهایت دسر را به دلخواه با خامه قنادی تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- desser_food20