طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، از سالاد کلم بروکلی می‌توانید به عنوان یک پیش غذای خوش …

طرز تهیه نان آرد نخودچی ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان آرد نخودچی ساده با طعم بسیار عالی

طرز تهیه نان آرد نخودچی نان آرد نخودچی یکی از انواع نان های ساده و خوشمزه بین المللی است که برای صبحانه یک گزینه مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه شیرینی ساوارین به روش قنادی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی ساوارین به روش قنادی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی ساوارین شیرینی ساوارین از شیرین های کوچک بین المللی است که در وسط آن از مغزیجات یا انواع سس های شکلاتی و مارمالاد استفاده می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه پیراشکی کرم دار

طرز تهیه پیراشکی کرم دار با ماست طرز تهیه پیراشکی کرم دار اشپزخانه کوچک من طرز تهیه پیراشکی کرم دار در فر طرز تهیه پیراشکی کرم دار لوله ای فیلم طرز تهیه پیراشکی کرم دار بازاری طرز تهیه پیراشکی کرم دار بدون فر طرز تهیه پیراشکی کرم دار بدون شیر فیلم طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی بسیار خوشمزه

پیراشکی کرم دار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی کرم دار در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم پیراشکی کرم دار
آرد نان۳۵۰ گرم
شیر ولرم۱۶۰ میلی لیتر
شکر۵۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
مایه خمیر۵ گرم
نمک½ قاشق چایخوری
کره۴۰ گرم

طرز تهیه پیراشکی کرم دار

مرحله اول

برای تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم کره با دمای محیط هماهنگ شود. در ادامه شیر ولرم را به همراه خمیر مایه، نمک و شکر درون یک کاسه نسبتا بزرگ می ریزیم.

مرحله دوم

حالا به خوبی هم می زنیم تا شکر و خمیر مایه درون شیر حل شوند، سپس آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم و به همراه تخم مرغ یکباره به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه به سر انگشت ورز می دهیم تا خمیر درون کاسه جمع شود.

مرحله سوم

در این مرحله کره را به خمیر اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا کره جذب خمیر شده، سپس خمیری نرم و یکدست حاصل شود. در ادامه خمیر را درون یک کاسه چرب شده قرار می دهیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در یک جای گرم استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. پس از گذشت این زمان، روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم، سپس پف خمیر را می گیریم و روی سطح کار منتقل می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر را با وردنه به ضخامت ۵ میلی متر باز کرده و با کاتر گرد قالب می زنیم. حالا روی یک سینی مناسب را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرهای قالب زده شده را روی آن قرار داده و روی آنها را با پارچه تمیز می پوشانیم.

مرحله ششم

در ادامه اجازه می دهیم خمیر به مدت ۳۰ دقیقه دیگر استراحت کند. پس از گذشت این زمان یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و به اندازه ای که پیراشکی ها درون آن شناور بمانند روغن ریخته و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.

مرحله هفتم

زمانی که روغن به خوبی گرم شد، خمیرها را درون روغن می اندازیم، سپس دو طرف شان را کاملا سرخ می کنیم. پس از اینکه پیراشکی ها کاملا سرخ شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده و روی دستمال روغن گیری قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می دهیم روغن اضافی پیراشکی ها گرفته شود و پس از اینکه کمی از دمای آنها کاسته شد درون شکر می غلطانیم. در نهایت پیراشکی ها را به دلخواه با کرمفیل یا نوتلا پر کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.