طرز تهیه پیراشکی کرم دار به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه پیراشکی کرم دار
پیراشکی کرم دار یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی کرم دار در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم پیراشکی کرم دار | |
آرد نان | ۳۵۰ گرم |
شیر ولرم | ۱۶۰ میلی لیتر |
شکر | ۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
مایه خمیر | ۵ گرم |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
کره | ۴۰ گرم |
طرز تهیه پیراشکی کرم دار
مرحله اول
برای تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم کره با دمای محیط هماهنگ شود. در ادامه شیر ولرم را به همراه خمیر مایه، نمک و شکر درون یک کاسه نسبتا بزرگ می ریزیم.
مرحله دوم
حالا به خوبی هم می زنیم تا شکر و خمیر مایه درون شیر حل شوند، سپس آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم و به همراه تخم مرغ یکباره به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه به سر انگشت ورز می دهیم تا خمیر درون کاسه جمع شود.
مرحله سوم
در این مرحله کره را به خمیر اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا کره جذب خمیر شده، سپس خمیری نرم و یکدست حاصل شود. در ادامه خمیر را درون یک کاسه چرب شده قرار می دهیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم.
مرحله چهارم
حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در یک جای گرم استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. پس از گذشت این زمان، روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم، سپس پف خمیر را می گیریم و روی سطح کار منتقل می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر را با وردنه به ضخامت ۵ میلی متر باز کرده و با کاتر گرد قالب می زنیم. حالا روی یک سینی مناسب را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرهای قالب زده شده را روی آن قرار داده و روی آنها را با پارچه تمیز می پوشانیم.
مرحله ششم
در ادامه اجازه می دهیم خمیر به مدت ۳۰ دقیقه دیگر استراحت کند. پس از گذشت این زمان یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و به اندازه ای که پیراشکی ها درون آن شناور بمانند روغن ریخته و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.
مرحله هفتم
زمانی که روغن به خوبی گرم شد، خمیرها را درون روغن می اندازیم، سپس دو طرف شان را کاملا سرخ می کنیم. پس از اینکه پیراشکی ها کاملا سرخ شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده و روی دستمال روغن گیری قرار می دهیم.
مرحله هشتم
حالا اجازه می دهیم روغن اضافی پیراشکی ها گرفته شود و پس از اینکه کمی از دمای آنها کاسته شد درون شکر می غلطانیم. در نهایت پیراشکی ها را به دلخواه با کرمفیل یا نوتلا پر کرده و سرو می کنیم. نوش جان.