طرز تهیه شیرینی زنجبیلی به روش خونگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه نان خرمایی به روش سنتی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه نان خرمایی نان خرمایی یکی از انواع نان های خوشمزه و مقوی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه کیک برنجی نارگیلی مجلسی با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک برنجی نارگیلی کیک برنجی نارگیلی یکی از انواع کیک های خوشمزه و خوش عطر است که به دلیل وجود نارگیل در رسپی آن طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!
طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سسهای خوشمزه و لذیذ است که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار میگیرد از این سس دلچسب میتوانید در کنار …
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
شیرینی زنجبیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش عطر است که معمولا به همراه چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی زنجبیلی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم شیرینی زنجبیلی | |
روغن صاف قنادی | ½ پیمانه + ۲٫۵ قاشق غذاخوری |
آرد | ۲ لیوان |
پودر زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر قند | ۱ لیوان سرخالی |
بکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
مواد لازم رومال | |
عسل | ۱ قاشق مرباخوری |
آب جوش | ½ فنجان |
تخم خرفه | به مقدار کافی |
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی زنجبیلی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کرده تا فر کاملا گرم شود. در ادامه روغن جامد را درون یک کاسه مناسب ریخته و پودر قند را درون آن الک می کنیم.
مرحله دوم
حالا آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر زنجبیل درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس به کاسه اضافه کرده و با نوک انگشت به مدت ۱۵ دقیقه ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف درون کاسه جمع شود.
مرحله سوم
در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس از خمیر بدست آمده به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و در دست به صورت گرد فرم می دهیم. حالا خمیرهای گرد شده را درون سینی فر می چینیم.
مرحله چهارم
در ادامه عسل را به همراه آب جوش رقیق کرده و با برس روی خمیرها را رومال می کنیم، سپس مقداری تخم خرفه روی خمیر می ریزیم. حالا سینی را طبقه پایین فر قرار می دهیم تا شیرینی به مدت ۲ دقیقه بپزد.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان حرارت پایین را خاموش کرده، سپس حرارت بالا را روشن می کنیم. حالا بدون تغییر جای شیرینی ها اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته و روی آنها ترک بخورد.
مرحله ششم
زمانی که روی شیرینی ها ترک برداشت، حرارت را خاموش کرده و اجازه می دهیم شیرینی ها درون فر خنک شوند. زمانی که شیرینی ها خنک شدند، آنها را از فر خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. نوش جان.
- منبع :
- memol.pastry