طرز تهیه قارچ سوخاری بدون ماست با طعم و رنگ بسیار عالی

طرز تهیه قارچ سوخاری بدون ماست با طعم و رنگ بسیار عالی

طرز تهیه قارچ سوخاری بدون ماست قارچ سوخاری از غذاهای فست فودی محسوب می شود که معمولا در کنار غذاهای سنگین مثل پیتزا و همبرگر به عنوان پیش غذا سرو می شود، …

طرز تهیه چکدرمه به روش ترکمنی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه چکدرمه به روش ترکمنی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه چکدرمه چکدرمه یکی از انواع غذاهای محبوب و سنتی شمال کشورمان است که اصالت آن مربوط به استان گلستان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه حلوای گل سرخ مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه حلوای گل سرخ مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه حلوای گل سرخ حلوای گل سرخ یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که عطر و طعم بسیار مطلوبی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه سالاد آمریکایی

طرز تهیه سالاد آمریکایی سالاد آمریکایی سیب زمینی

سالاد آمریکایی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و محبوب آمریکایی است که به عنوان یک سالاد بین المللی شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد آمریکایی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کنسرو نخود فرنگی½ لیوان
هویج۴ عدد
سیب زمینی۴ عدد
خیارشور۱۰ عدد
سیر (اختیاری)۲ حبه
ماست½ لیوان
سس مایونز½ لیوان
کنسرو ذرتبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد آمریکایی

مرحله اول

برای تهیه سالاد آمریکایی خوشمزه در ابتدای کار پوست هویج ها و سیب زمینی ها را جدا کرده و درون یک قابلمه مناسب می گذاریم، سپس به اندازه ای که روی مواد را بگیرد آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله دوم

در ادامه اجازه می دهیم سیب زمینی و هویج به مدت ۴۰ دقیقه درون آب جوش بمانند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت این مدت، زمانی که هویج و سیب زمینی کاملا پخته و نرم شدند، آنها را از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه هویج و سیب زمینی ها کاملا خنک شدند، آنها را به همراه خیارشور به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم. در ادامه نخود فرنگی و مقداری ذرت به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا در صورت تمایل سیر را درون هاون ریخته و می کوبیم تا سیر له شود، سپس ماست را به همراه سس مایونز درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی هم می زنیم تا ماست و سس با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله سیر له شده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی سس اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس به کاسه حاوی مواد سالاد می افزاییم. در ادامه مواد سالاد را با قاشق زیر و رو می کنیم.

مرحله ششم

حالا روی کاسه را با سلفون یا درپوش می پوشانیم، سپس سالاد را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شوند. پس از گذشت این زمان سالاد را از یخچال خارج کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 مرداد 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.