طرز تهیه شاهی حلیم به روش نذری و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شاهی حلیم به روش نذری و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شاهی حلیم شاهی حلیم از غذاهای سنتی و خوشمزه کشور پاکستان است که در مناسبت های خاص به عنوان نذری پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!

طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …

طرز تهیه آش انار به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه آش انار به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه آش انار آش انار یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا در فصل پاییز و زمستان درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه سالاد آمریکایی

طرز تهیه سالاد آمریکایی سالاد آمریکایی سیب زمینی

سالاد آمریکایی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و محبوب آمریکایی است که به عنوان یک سالاد بین المللی شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد آمریکایی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کنسرو نخود فرنگی½ لیوان
هویج۴ عدد
سیب زمینی۴ عدد
خیارشور۱۰ عدد
سیر (اختیاری)۲ حبه
ماست½ لیوان
سس مایونز½ لیوان
کنسرو ذرتبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد آمریکایی

مرحله اول

برای تهیه سالاد آمریکایی خوشمزه در ابتدای کار پوست هویج ها و سیب زمینی ها را جدا کرده و درون یک قابلمه مناسب می گذاریم، سپس به اندازه ای که روی مواد را بگیرد آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله دوم

در ادامه اجازه می دهیم سیب زمینی و هویج به مدت ۴۰ دقیقه درون آب جوش بمانند تا کاملا پخته شوند. پس از گذشت این مدت، زمانی که هویج و سیب زمینی کاملا پخته و نرم شدند، آنها را از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه هویج و سیب زمینی ها کاملا خنک شدند، آنها را به همراه خیارشور به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم. در ادامه نخود فرنگی و مقداری ذرت به کاسه می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا در صورت تمایل سیر را درون هاون ریخته و می کوبیم تا سیر له شود، سپس ماست را به همراه سس مایونز درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی هم می زنیم تا ماست و سس با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله سیر له شده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی سس اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس به کاسه حاوی مواد سالاد می افزاییم. در ادامه مواد سالاد را با قاشق زیر و رو می کنیم.

مرحله ششم

حالا روی کاسه را با سلفون یا درپوش می پوشانیم، سپس سالاد را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شوند. پس از گذشت این زمان سالاد را از یخچال خارج کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 مرداد 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.