طرز تهیه قرابیه پرتقالی به روش مجلسی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه قرابیه پرتقالی به روش مجلسی و طعم بسیار عالی

طرز تهیه قرابیه پرتقالی قرابیه پرتقالی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کیک پرتقال مخصوص و پف دار با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک پرتقال مخصوص و پف دار با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک پرتقال کیک پرتقال یکی از انواع کیک های میوه ای خوشمزه و ساده ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت ترکیه ای املت ترکیه یکی از انواع صبحانه‌های خوشمزه، ساده و اصیل ترکیه‌ای است که خیلی راحت درست می‌شود، این املت خوش طعم را می‌توانید به روش‌های مختلف با …

طرز تهیه کاپ کیک هویج گردو

طرز تهیه کاپ کیک هویج گردو , دستور پخت کاپ کیک هویج گردو

کاپ کیک هویج گردو یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی در مهمانی ها بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپ کیک هویج گردو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کاپ کیک هویج گردو
تخم مرغ۲ عدد
آرد سفید قنادی۱ پیمانه
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
شکر½ پیمانه
هویج۳ عدد
روغن مایع⅓ پیمانه
گردو خرد شده۳ قاشق غذاخوری سرپر
رنده پوست پرتقال۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر۱٫۵ قاشق چایخوری
جوش شیرین⅛ قاشق چایخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس

طرز تهیه کاپ کیک هویج گردو

مرحله اول

برای تهیه کاپ کیک هویج و گردو خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آنها با دمای محیط هماهنگ شود. حالا فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس آرد را به همراه نشاسته ذرت، بیکینگ پودر، پودر دارچین، نمک و جوش شیرین درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم. حالا تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله وانیل را به کاسه اضافه کرده و با همزن برقی هم می زنیم تا تخم مرغ ها از لختگی خارج شوند. در ادامه شکر را به کاسه اضافه کرده و با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ حجیم و کش دار شود.

مرحله چهارم

حالا روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و با دور کند در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس رنده پوست پرتقال را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه مواد خشک را طی ۳ مرحله به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک کاملا یکدست و یکنواخت شود. حالا هویج را می شوییم و پس از جدا کردن پوست آن با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و گردو را به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله هویج و گردو را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. توجه داشته باشید هویج را به یک سمت رنده کرده تا آب نیندازد. حالا درون قالب مافین را با کاغذهای کپسولی می پوشانیم.

مرحله هفتم

در ادامه کاغذهای کپسولی را با دو سوم مایه کیک پر می کنیم، سپس مقداری گردو خرد شده روی مایه کیک می ریزیم. حالا قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه کاملا پخته شوند.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج می کنیم.

مرحله نهم

حالا روی کیک ها را با عسل رقیق شده یا شربت بار رومال کرده و با مقداری پودر پسته تزیین می کنیم. در نهایت کاپ کیک ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.