طرز تهیه خاگینه هویج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه خاگینه هویج به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه خاگینه هویج خاگینه هویج یکی از انواع شیرینی های مغزدار خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی‌!

طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، از سالاد کلم بروکلی می‌توانید به عنوان یک پیش غذای خوش …

طرز تهیه کیک کارامل به روش مخصوص و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک کارامل به روش مخصوص و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک کارامل کیک کارامل یکی از انواع کیک های مجلسی و خوشمزه بین المللی است که معمولا در کافه ها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کیک گاتوشا

طرز تهیه کیک گاتوشا فیلم کیک گاتوشا کیک گاتوشا خیس بدون فر

کیک گاتوشا یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک گاتوشا در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک گاتوشا
شکر⅔ لیوان
شیر½ لیوان
روغن مایع۱ لیوان
پودر کاکائو½ لیوان
آرد۱ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
بیکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
پودر نسکافه۱ قاشق غذاخوری
نمکنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک گاتوشا

مرحله اول

برای تهیه کیک گاتوشا خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. در ادامه شیر را به همراه شکر درون کاسه نسبتا گودی می ریزیم و با همزن دستی هم می زنیم.

مرحله دوم

زمانی که ذرات شکر کاملا درون شیر حل شد، پودر کاکائو را به همراه پودر نسکافه و روغن مایع به کاسه اضافه کرده و مجددا به خوبی هم می زنیم تا سس شکلات کاملا یکدست شود، سپس ۵ قاشق از آن جدا می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه وانیل به کاسه اضافه کرده و با همزن برقی به مدت ۴ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود. حالا آرد را به همراه بیکینگ پودر و نمک درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه مواد خشک را طی ۳ مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود. حالا قالب مورد نظرمان را با مقداری کره سرد چرب می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مایه کیک را درون قالب ریخته و قالب را چندین مرتبه روی سطح کار می کوبیم تا حباب های اضافه بین مایه کیک از بین برود. حالا قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بپزد.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. در ادامه قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود.

مرحله هفتم

زمانی که کیک کاملا خنک شد، کیک را از قالب جدا کرده و روی توری می گذاریم، سپس سسی را که از قبل کنار گذاشته ایم را به صورت پخش روی کیک می ریزیم و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا سس به خورد کیک برود.

مرحله هشتم

پس از گذشت این مدت، زمانی که سس به خورد کیک رفت، آنرا از یخچال خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت کیک را به اندازه و فرم دلخواه برش زده و به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 29 مرداد 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.