طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر

کوکو سیب زمینی شکم پر یکی از انواع رسپی های کوکو سیب زمینی است که به صورت مجلسی تر درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۴ عدد متوسط
تخم مرغ۲ عدد
سیر۱ حبه
جعفری خشک۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
مواد میانی کوکو
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز۱ عدد کوچک
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا۱۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر

مرحله اول

برای تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم، سپس به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک و ۲ تا ۳ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۳۰ تا ۴۰ بپزند تا کاملا نرم شوند. در همین حین مواد میانی کوکو را آماده می کنیم، برای این منظور پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را به همراه مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه رب گوجه فرنگی خوشرنگ شد و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شد، گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله پنجم

در این مرحله نصف فنجان آب اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت چرخ کرده به طور کامل بپزد و آب درون تابه کشیده شود. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد خنک شوند.

مرحله ششم

پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کام پختند، پوست آنها را جدا می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم تا کاملا یکدست و شبیه به پوره شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله پس از اینکه سیب زمینی ها خنک شدند، تخم مرغ را به همراه پودر سوخاری، جعفری خشک شده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله هشتم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کوکو بر می داریم و کف دستمان باز می کنیم. در ادامه مقداری از مخلوط گوشت و پنیر پیتزا در وسط آن قرار می دهیم.

مرحله نهم

حالا مایه کوکو را جمع می کنیم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم، سپس درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. به همین صورت تمام کوکوها را آماده می کنیم و درون روغن می اندازیم تا به خوبی سرخ شوند.

مرحله دهم

پس از اینکه یک سمت کوکوها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در پایان روغن اضافی کوکوها را با دستمال حوله ای می گیریم، سپس آنها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.