طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر
کوکو سیب زمینی شکم پر یکی از انواع رسپی های کوکو سیب زمینی است که به صورت مجلسی تر درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر در ادامه با سایت در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۲ عدد |
سیر | ۱ حبه |
جعفری خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سوخاری | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مواد میانی کوکو | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۱۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر
مرحله اول
برای تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم، سپس به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک و ۲ تا ۳ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۳۰ تا ۴۰ بپزند تا کاملا نرم شوند. در همین حین مواد میانی کوکو را آماده می کنیم، برای این منظور پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را به همراه مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه رب گوجه فرنگی خوشرنگ شد و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شد، گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله پنجم
در این مرحله نصف فنجان آب اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت چرخ کرده به طور کامل بپزد و آب درون تابه کشیده شود. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد خنک شوند.
مرحله ششم
پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کام پختند، پوست آنها را جدا می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم تا کاملا یکدست و شبیه به پوره شوند.
مرحله هفتم
در این مرحله پس از اینکه سیب زمینی ها خنک شدند، تخم مرغ را به همراه پودر سوخاری، جعفری خشک شده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله هشتم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کوکو بر می داریم و کف دستمان باز می کنیم. در ادامه مقداری از مخلوط گوشت و پنیر پیتزا در وسط آن قرار می دهیم.
مرحله نهم
حالا مایه کوکو را جمع می کنیم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم، سپس درون روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. به همین صورت تمام کوکوها را آماده می کنیم و درون روغن می اندازیم تا به خوبی سرخ شوند.
مرحله دهم
پس از اینکه یک سمت کوکوها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در پایان روغن اضافی کوکوها را با دستمال حوله ای می گیریم، سپس آنها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و سرو می کنیم.