طرز تهیه لگیمات به روش سنتی جنوبی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بدون، بافت و طعم عالی!
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بدون کیک خیس شکلاتی بدون فر یکی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ شکلاتی است که برای درست کردن آن نیازی به فر نیست، این کیک خیلی …
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی شیک، مناسب برای مهمانی!
طرز تهیه سالاد کلم بروکلی سالاد کلم بروکلی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، از سالاد کلم بروکلی میتوانید به عنوان یک پیش غذای خوش …
طرز تهیه کیک خرفه به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه کیک خرفه کیک خرفه یکی از انواع کیک های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه لگیمات
لگیمات یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین الملی است که با رسپی های مختلف درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لگیمات در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم لگیمات | |
شیر | ۱ لیوان |
آرد | ۲ لیوان |
خمیر مایه فوری | ۲ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
عسل | ۱ قاشق سوپخوری |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق سوپخوری |
روغن مایع | ۲ قاشق سوپخوری |
پودر هل | به مقدار کافی |
نمک | ۱ پنس |
طرز تهیه لگیمات
مرحله اول
برای تهیه لگیمات خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه خمیر مایه فوری درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس عسل را به همراه روغن مایع و مقداری پودر هل به کاسه اضافه کرده ک با همزن دستی هم می زنیم.
مرحله دوم
حالا آرد را به همرا بیکینگ پودر، نشاسته و نمک درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه اضافه کرده و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا بافت مایه شیرینی همانند بافت مایه کیک شود.
مرحله سوم
در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می زنیم مایه شیرینی به مدت ۱ ساعت در دمای محیط بماند و استراحت کند تا حجیم و دو برابر شود. پس از گذشت این زمان یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم.
مرحله چهارم
حالا به اندازه ای که شیرینی ها درون آن شناور بمانند به قابلمه روغن اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه خمیر شیرینی را درون قیف یکبار مصرف ریخته و نوک قیف را به اندازه ۱ سانتی متر برش می زنیم.
مرحله پنجم
در ادامه خمیر را به اندازه یک گردو درون قابلمه پایپ می کنیم، سپس با قیچی چرب شده برش می زنیم. حالا مقداری روغن داغ روی شیرینی ها می ریزیم تا پف کنند و اجازه می دهیم شیرینی ها کاملا سرخ و طلایی شوند
مرحله ششم
حالا بلافاصله شیرینی ها را از قابلمه خارج کرده و درون آبکش قرار می دهیم تا روغن اضافی شان کاملا خارج شود. در نهایت مقداری شربت بار به صورت پخش روی شیرینی ها ریخته و با پودر پسته تزیین می کنیم . نوش جان.
- منبع :
- chef.sam.official