طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!

طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، کوکوی جعفری را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …

طرز تهیه شیرینی الماسی موکا مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی الماسی موکا مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی الماسی موکا شیرینی الماسی موکا یکی از انواع شیرینی های محبوب ترکیه ای است که برای پذیرایی مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به …

طرز تهیه کیک عسلی به روش قنادی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک عسلی به روش قنادی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کیک عسلی کیک عسلی از محبوب ترین کیک های بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک …

طرز تهیه کیک زردآلو

طرز تهیه کیک زردآلو به خانه برمیگردیم طرز تهیه کیک زردآلو بدون فر طرز تهیه کیک زردآلو شف طیبه کیک زردآلو با ماست فیلم طرز تهیه کیک زردآلو خوشمزه کیک زردآلو خانم گلاور کیک زردآلو خانم بخشی

کیک زردآلو یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با مواد و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک زردآلو در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک زردآلو
روغن مایع۱ پیمانه
شکر۲۵۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
وانیل¼ قاشق چایخوری
آرد۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر۳ قاشق چایخوری
پودر بادام۲۰ گرم
نمک۱ پنس
زردآلو۱ پیمانه
ماست پرچرب۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه کیک زردآلو

مرحله اول

برای تهیه کیک زردآلو خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مخلوط تخم مرغ را با دور تند همزن برقی تا جایی که روشن و کش دار شود هم می زنیم، سپس روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه ماست را به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط تخم مرغ را در حد ۳۰ ثانیه هم زده، سپس پودر بادام را به کاسه می افزاییم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا آرد را به همراه بیکینگ پودر و نمک درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه مواد خشک را طی ۲ مرحله به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا هیچ گلوله ای درون مایه کیک باقی نماند. حالا درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله قالب را آرد پاشی کرده و آنرا به صورت وارونه نگه می داریم تا آرد اضافی از قالب خارج شود، سپس زردآلوها را شسته و به صورت نگینی متوسط خرد می کنیم و روی یک پارچه قرار می دهیم تا رطوبت آنها کشیده شود.

مرحله ششم

حالا زردآلوهای خرد شده را به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس مایه کیک را درون قالب ریخته و قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک به مدت ۴۵ دقیقه کاملا پخته شود.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج می کنیم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می دهیم کیک به مدت ۲۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند، سپس کیک را از قالب جدا می کنیم. در نهایت کیک را درون ظرف مورد نظرمان می گذاریم و به دلخواه تزیین کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 شهریور 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.