طرز تهیه پیتزا کالزونه

پیتزا کالزونه چیست طرز تهیه پیتزا متفاوت معنی کالزونه چیست طرز تهیه کالزونه مرغ پیتزا کالزونه سیب طرز تهیه کالزونه گوشت طرز تهیه پیتزا خفن

پیتزا کالزونه یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و محبوب ایتالیایی است که با روش های متفاوتی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا کالزونه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم خمیر پیتزا
آب ولرم۱ پیمانه
خمیر مایه۲ قاشق چایخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
نمک۲ قاشق چایخوری
روغن مایع یا زیتون۲ قاشق غذاخوری
آرد۳ پیمانه
مواد لازم میانی پیتزا
سوسیس۳ عدد
قارچ۸ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
مواد لازم رومال
شیر۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
کنجدبه مقدار کافی

طرز تهیه پیتزا کالزونه

مرحله اول

برای تهیه پیتزا کالزونه خوشمزه در ابتدای کار شکر را به همراه خمیر مایه و آب ولرم درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کمی مخلوط کرده و روی آنرا با بشقاب می پوشانیم تا خمیر مایه به مدت ۵ دقیقه استراحت کند.

مرحله دوم

پس از گذشت این مدت، زمانی که خمیر مایه به عمل آمد، آنرا به همراه روغن مایع و نمک درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس آرد را درون کاسه الک کرده و به خوبی ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود.

مرحله سوم

حالا خمیر را چانه می گیریم و درون یک کاسه چرب شده قرار می دهیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون پوشانده و اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله چهارم

در حین استراحت کردن خمیر به سرغ آماده کردن خمیر می رویم، برای این منظور سوسیس را به همراه قارچ و فلفل دلمه ای به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس سوسیس را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا کمی سرخ شود. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله حرارت را کمی زیاد کرده تا قارچ آب نیندازد، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب و ادویه ها از بین برود.

مرحله هفتم

حالا تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم مواد میانی خنک شوند، سپس مقداری پنیر پیتزا به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. پس از گذشت ۱ ساعت خمیر را مجددا ورز می دهیم تا پف آن گرفته شود.

مرحله هشتم

در این مرحله فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. در ادامه خمیر را به ۴ قسمت یکسان تقسیم کرده، سپس هر قسمت را با کمک وردنه به صورت دایره ای نازک پهن می کنیم.

مرحله نهم

حالا مقداری از مواد میانی یک طرف خمیر ریخته و قسمت دیگر خمیر را روی مواد میانی قرار می دهیم، سپس لبه های خمیر را با چنگال به خوبی فیکس می کنیم تا مواد میانی از خمیر خارج شوند. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله دهم

در این مرحله خمیرها را با فاصله از هم درون سینی فر گذاشته و با مخلوط شیر و زعفران دم کرده رومال می کنیم. حالا مقداری کنجد روی خمیرها می ریزیم و سینی را طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می دهیم پیتزاها کاملا پخته شوند.

مرحله یازدهم

زمانی که پیتزاها کاملا پخته و طلایی شدند، سینی را از فر خارج کرده و پیتزاها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت پیتزا را از وسط برش زده و به دلخواه با سس مخصوص سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 5 شهریور 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.