طرز تهیه شیرینی پرتقالی مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی پرتقالی

طرز تهیه شیرینی پرتقالی فرانسوی طرز تهیه شیرینی خشک پرتقالی طرز تهیه شیرینی آردی با طعم پرتقال شیرینی پرتقالی مخصوص عید

شیرینی پرتقالی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش عطر است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پرتقالی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم شیرینی پرتقالی
کره۱۵۰ گرم
پودر قند۷۰ گرم
رنده پوست پرتقال۱ قاشق مرباخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
تخم مرغ۱ عدد
کافی میت۲۰ گرم
آرد سفید۲۸۰ گرم
آب پرتقال۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی پرتقالی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی پرتقالی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. در ادامه کره، وانیل و رنده پوست پرتقال را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا پودر قند را درون کاسه الک می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا مخلوط کره خامه ای و روشن شود. در ادامه بین کار کاسه را چندین مرتبه دور گیری می کنیم تا کره به صورت یکدست هم زده شود.

مرحله سوم

حالا تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آرد و کافی میت را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس به تدریج به کاسه افزوده و با لیسک به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر را با نوک انگشت به خوبی ورز می دهیم، سپس آب پرتقال را به تدریج به کاسه اضافه کرده و به ورز دادن ادامه می دهیم تا خمیری نرم و یکدست که به دست نمی چسبد حاصل شود.

مرحله پنجم

در ادامه خمیر را درون یک کیسه فریزر گذاشته و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند. ۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت خمیر فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله ششم

حالا خمیر را بین دو کیسه فریزر به قطر ۴ میلی متر باز کرده و با کاتر دلخواه قالب می زنیم. توجه داشته باشید پس از هر بار قالب زدن کاتر را به آرد آغشته کرده و مجددا خمیر را قالب بزنید. در ادامه سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله هفتم

حالا خمیرهای کاتر زده شده را درون سینی فر می چینیم، سپس سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها کاملا پخته و اطراف آنها کمی طلایی شود. زمانی که شیرینی ها پخته شدن سینی را از فر خارج کنیم

مرحله هشتم

در ادامه بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند، سپس به دلخواه اطراف آن را به شکلات بنماری شده آغشته کرده و با پودر پسته یا پودر گردو تزیین می کنیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

دوست داشتی؟ share کن!

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

Loading more posts...
استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.