طرز تهیه ترشی بامیه به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه ترشی بامیه
ترشی بامیه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی بامیه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم ترشی بامیه | |
بامیه | ۱ کیلوگرم |
سبزیجات معطر | ۵۰ گرم |
سیر | ۴ عدد |
فلفل سبز | ۱ عدد |
تخم گشنیز | ۱ قاشق غذاخوری |
سرکه | ۱٫۵ لیوان |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه ترشی بامیه
مرحله اول
برای تهیه ترشی بامیه خوشمزه در ابتدای کار کمی از دم بامیه ها را کوتاه می کنیم. توجه داشته باشید دم بامیه ها را از ریشه کوتاه نکنید تا مایع لزجی آن خارج نشود.حالا بامیه ها را به خوبی می شوییم.
مرحله دوم
در ادامه بامیه ها را روی یک پارچه نخی تمیز پهن کرده، سپس اجازه می دهیم کاملا خشک و رطوبت آنها از بین برود. توجه داشته باشید تمام مواد ترشی باید خشک و بدون رطوبت باشند تا ترشی کپک نزند.
مرحله سوم
حالا سبزیجات معطر (ترخون، مرزه، شوید و نعنا) را می شوییم، سپس آنها را درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه شان خارج شود. در ادامه یک شیشه درب دار مناسب انتخاب کرده و مقداری بامیه درون آن می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا مقداری سیر، فلفل سبز، تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه روی بامیه ها ریخته و به همین ترتیب لایه ها را ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند. حالا نمک و سرکه را با هم به خوبی قاطی می کنیم تا نمک حل شود.
مرحله پنجم
حالا مخلوط نمک و سرکه را درون ظرف ریخته، سپس درب آنرا محکم می بندیم تا از ورود هوا جلوگیری کنیم. در ادامه ترشی را به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در فضای آشپزخانه نگهداری می کنیم تا ترشی برسد.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان ظرف ترشی را درون یخچال گذاشته و اجازه می دهیم ترشی خنک شود، سپس سرو می کنیم. لازم به ذکر است بدانید این نوع ترشی به مدت یک سال درون یخچال ماندگاری دارد. نوش جان.
- منبع :
- torshi_dordooneh